Castiga o licenta F-Secure Internet Security

Magazinul online antivirusmag.ro impreuna cu devirusare.com organizeaza in luna februarie un concurs in urma caruia poti castiga una din cele 5 licente F-Secure Internet Security 20111 si 10% discount pentru orice antivirus cumparat de la antivirusmag.ro pana la 25 martie.

F-Secure este unul din cei mai vechi dezvoltatori de solutii antivirus. Infinatata in 1988 compania cu sedintul in Helsinki scoate in 1993 primul produs antivirus dedicat statiilor de lucru cu sistem de operare Windows. De atunci F-Secure si-a dedicat activitatea pentru a dezvolta metode noi si eficiente de combatere a amenintarilor informatice.

Datorita eforturilor sustinute in dezvoltarea de noi tehnologii F-Secure Internet Security 2011 a fost declarat “Produsul antivirus al anului 2010” de catre prestigioasa publicatie Av-Comparatives.

Pentru detalii despre concurs puteti accesa pagini oficiala apasand aici.

Pentru orice intrebare legata de solutiile antivirus nu ezitati sa contactati expertii antivirusmag.ro . Ne puteti gasi la contact@antivirusmag.ro sau la numarul de telefon 0752.94.51.39

Va dorim succes la concurs si o zi fara virusi ,

Echipa AntivirusMAG