Castiga cu MobileNews si Allview terminalul Allview Dual SIM E1 Tickle! Descopera placerea de a comunica!

23 noiembrie 2009 –Bucuresti, Brasov

MobileNews, revista online de telecomunicatii, si Visual Fan, producator si distribuitor al propriei marci – Allview, lanseaza astazi un nou concurs pe website-ul www.mobile-news.ro

Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie – 23 decembrie. Visual Fan ofera castigatorului concursului organizat pe www.mobile-news.ro terminalul Allview E1 Tickle!

E1 Tickle ofera tot ce ti-ai putea dori de la un telefon modern trendy: display-ul full touch screen de 3” afiseaza un meniu customizabil cu ajutorul widgeturilor, functia “efect voce” permite  schimbarea vocii apelantului cu o voce sexy sau cu una haioasa, iar fotografiile sunt realizate cu o camera 1.3 MP cu led Flash.

Designul sofisticat, sobru sau cu accente de culoare se muleaza perfect pe personalitatea utilizatorului, in timp ce functia Dual SIM asigura comunicarea facila in retele diferite. Gestionarea mesajelor si istoricul apelurilor sunt oferite pentru fiecare SIM in parte.

Folosind acest telefon puteti verifica starea vremii sau cursul valutar.  Clipurile video sau muzica preferata sunt redate cu ajutorul playerului audio-video si pot fi stocate pe cardul de memorie de 8 GB.

Demne de luat in seama sunt conectivitatea Bluetooth, Wap si GPRS, functia Radio FM, si platforma Java. Meniul si manualul de utilizare sunt furnizate si in limba romana, iar de pe site-ul allview.ro pot fi descarcate gratuit aplicatii compatibile. Serviciul Suport Clienti ofera asistenta telefonic si prin email.

Cum se desfasoara concursul?

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba un cont sau sa se inscrie pe website-ul MobileNews www.mobile-news.ro. Dupa autentificare, prin accesarea sectiunii Joaca, cu un singur click pe interfata jocului, participantii vor putea raspunde la cateva intrebari cu privire la brandul Allview www.alview.ro

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din randul participantilor care au raspuns corect la intrebarile privitoare la brandul AllView www.alview.ro . Castigatorii vor fi anuntati pe website-ul www.mobile-news.ro pe 24 decembrie 2009.

Despre MobileNews

Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu Revista prezinta stirile telecom locale in Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru in limba materna, si in Albania, Serbia, Macedonia, in limba engleza. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va aduce concursuri si interviuri periodice cu personalitati din lumea telecomunicatiilor. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro

Despre Allview

ALLVIEW, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti-Romania inca din aprilie 2004, este detinuta de compania brasoveana Visual Fan, care are ca activitate productia si distributia produselor electronice, a sistemelor de navigare GPS si a telefoanelor mobile.

Telefoanele Dual SIM Allview, prezente pe piata romaneasca din primavara anului 2008, se bucura de aprecierea clientilor datorita tehnologiei Dual SIM, datorita functiilor incorporate si serviciilor atasate.  Terminalele  Allview sunt create special pentru utilizatorul roman. Meniul si manualul de utilizare sunt furnizate in limba romana, iar de pe site-ul www.allview.ro pot fi descarcate gratuit aplicatii compatibile cu fiecare model de telefon si setarile pentru internet. Serviciul Suport Clienti ofera asistenta telefonic si prin email.

Telefoanele Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton,  Euro-GSM,  din reteaua Selgros Cash&Carry, Hypermarketurile Carrefour, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.allview.ro