Castiga cu MeritaCitit.ro

Merita Citit te invita la concurs! Premiul consta intr-un voucher de 400 lei oferit de SRCPieseAuto.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii un text care sa aiba legatura cu domeniul auto si sa adaugi linkul in categoria Concurs.

Concursul se va desfasura in perioada 11-21 octombrie. Castigatorul va fi ales de juriu in functie de numarul de voturi si comentarii primite pe MeritaCitit.ro, fiind facuta publica si justificarea alegerii castigatorului. Juriul este compus din Cristian China-Birta (Chinezu), Mugur Frunzetti si Marius Ghilezan.

Punctajul final va fi calculat dupa urmatorul algoritm:
a. Analiza juriului 40%;
b. Numarul de voturi 30%;
c. Comentariile 30%.

Despre SRC Piese Auto
SRC Piese Auto vinde piese auto din import din stoc sau pe comanda, la cele mai bune preturi de pe piata. Inca de la inceput societatea S.C. Sercom Carmen Prod Com S.R.L s-a ocupat de comercializarea pieselor auto ceea ce ii confera o experienta bogata in acest domeniu. In cadrul societatii prioritatea absoluta o reprezinta calitatea produselor comercializate.

Despre Chinezu
Numele lui este Cristian China-Birta, dar lumea ii spune Chinezu. De la inceputul lui 2009 se ocupa cu antreprenoriatul online si a lansat sportlocal.ro, pe langa alte proiecte. Recent Revista Biz, TreeWorks si Kaspersky Lab au realizat „Top 50 cei mai influenti oameni din social media din Romania”, iar Chinezu a iesit pe locul 2.

Despre Mugur Frunzetti
Mugur Frunzetti lucreaza la mai multe proiecte, majoritatea online, printre care si Floria.ro (care a castigat titlu „Magazinul anului” in categoria Cadouri si Flori, la Gala Premiilor in Comertul Electronic).

Despre Marius Ghilezan
Marius Ghilezan este autorul cartilor: „Hotia la romani”, „ImpostURA – despre snobism si puterea falsului”, „Furia”, „Cum sa reusesti in viata politica. Manual de campanie electorala”. De asemenea este coordonatorul BOOKiseala.ro.

Despre MeritaCitit

Merita Citit este un loc pentru oamenii care vor sa descopere si sa imparta continut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri pana la cele mai necunoscute bloguri, Merita Citit contine cele mai tari informatii votate de membrii sai.