Castiga “Enciclopedia corpului uman” de la Corint prin MedicpentruTine.ro!

Editura Corint, in parteneriat cu MedicpentruTine.ro, ofera tuturor celor interesati de carte medicala pentru publicul larg, prilejul de a castiga un exemplar al “Enciclopediei corpului uman”, autori Ionel Rosu, Calin Istrate si Monica Silvester. Accesand pagina de Concursuri a portalului medical MedicpentruTine.ro, in perioada 6 octombrie – 20 octombrie, cei interesati se pot inscrie la concursul ce are ca premii doua exemplare ale aparitiei editoriale.

Lucrarea cuprinde un ansamblu de noţiuni anatomice, fiziologice, genetice si de patologie, prezentate atat conceptual, cat si ilustrativ. Modul original in care este conceputa, usurinţa cu care poate fi utilizata, grafica atractiva, deosebita, ne determina sa o consideram un material util tuturor celor interesati de asimilarea unor cunostinte de cultura generala pe aceasta tema, in vederea pastrarii sanatatii  individuale, colective si sociale.

MedicpentruTine.ro si Editura Corint intentioneaza sa organizeze o serie de concursuri, cu frecventa lunara, facilitand astfel accesul vizitatorilor portalului la titluri incitante din domeniul sanatatii. Pentru a fi la curent cu noile concursuri, publicul este invitat sa se aboneze la newsletterul MedicpentruTine.ro, prin simpla inserare a adresei de e-mail in modulul disponibil pe pagina de start a site-ului.

Informatii practice si actualizate, aplicatii moderne si o interfata atractiva – aceasta este “reteta” pe care MedicpentruTine.ro o propune pentru a oferi utilizatorului o experienta totala.

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT:

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflaţi în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, oferim cititorilor noştri peste 500 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, IT, carte pentru copii şi tineret.
Beletristica ocupă un loc important în acest ansamblu editorial, prin colecţiile de literatură străină clasică şi contemporană şi de scriitori români reprezentativi.

Contact:

MedicpentruTine.ro

dana.nataletu@medicpentrutine.ro

www.medicpentrutine.ro

Editura Corint

roxana.petrescu@edituracorint.ro

www.edituracorint.ro