Case de vanzare in Bragadiru la pret de apartamente de la CubicResidence.com

cubic 6

Dezvoltatorul imobiliar CubicResidence.com este cel care a pus bazele celui mai ambitios proiect in ceea ce priveste unitatile locative, care poarta numele Cubic 6. Acesta este unul dintre cele mai apreciate ansambluri rezidentiale, in cadrul carora potentialii clienti isi pot alege casele care sunt la vanzare in Bragadiru la preturi de apartamente.

Avand scopul de a ridica constructii solide, spatioase si moderne, Cubic Residence a reusit sa capete un renume pe piata imobiliara din Romania. Casele care se afla in portofoliul acestui dezvoltator sunt disponibile in varriantele de 4 camere, intrucat cererea clientilor a fost de-a dreptul impresionanta.

Raportul calitate-pret al caselor noi din Bragadiru este ideal

cubic residence.com Foto: Mihai Ologeanu

Persoanele care isi doresc o schimbare si care opteaza sa se mute intr-una dintre casele noi din Bragadiru vor observa o imbunatatire a calitatii vietii, intrucat acest ansamblu rezidential este situat in apropierea Bucurestiului, la o distanta de cateva minute de cele mai importante centre comerciale. Complexul rezidential Cubic 6 se afla la 10 minute de zona Militari a Capitalei, ceea ce inseamna ca persoanele care il vor alege vor ajunge rapid la locul de munca sau isi vor duce intr-un timp foarte scurt copiii la gradinita sau la scoala. De asemenea, casele din Bragadiru sunt la o distanta ideala de Bucuresti, pentru ca aerul este mult mai curat si mai usor de respirat. Alegand aceste case noi de langa Capitala, veti beneficia de foarte multe lucruri pe care nu le puteti avea in nicio alta locuinta din oras.

Cubic Residence.com isi apreciaza clientii si isi doreste ca ei sa fie multumiti de achizitie, astfel ca preturile acestor case sunt competitive, iar raportul calitate-pret este cel mai avantajos de pe intreaga piata imobiliara.

De ce sa optati pentru una dintre casele din Bragadiru?

cubic_residence

Foto: Mihai Ologeanu

Aceste case care se afla la vanzare in Bragadiru au fost construite cu scopul de a reinventa conceptul de unitati locative din Romania. De aceea, dezvoltatorul CubicResidence.com, impreuna cu unii dintre cei mai buni arhitecti au pus bazele celor mai dorite case din afara Bucurestiului, care sunt moderne, foarte spatioase si care au o legatura speciala cu natura.

Persoanele interesate de aceste case, situate in complexul rezidential Cubic 6 din Bragadiru, vor beneficia de urmatoarele lucruri:

  • Locuintele au in componenta lor un living, o bucatarie, trei dormitoare, un grup sanitar si doua bai, fiind perfecte pentru potentialii clienti care au o familie numeroasa.
  • Cei ce vor alege aceste case vor beneficia si de doua locuri proprii de parcare, dar si de o gradina, care va asteapta sa o amenajati dupa bunul plac.
  • In plus, cladirile sunt inconjurate de spatii verzi, iar in incinta complexului Cubic 6 veti avea la dispozitie si o piscina.

Casele din Bragadiru va vor oferi foarte multe avantaje daca le veti alege, iar viata dumneavoastra se va schimba in bine odata ce va veti muta. Daca aveti intrebari, puteti trimite un mesaj la adresa contact@cubicresidence.com sau puteti telefona la numarul 0756 088 000.