Case de marcat fiscale si sisteme complexe de gestiune

Solutii software gestiune-vanzare POS
POS system, solutie POS, gestiune-vanzare

Daca ai o afacere in domeniul Alimentar, Restaurant, Fast Food, sala de Fitness, Service Auto, Bacanie, Hotel – Restaurant, pensiune, atelier reparatii GSM sau IT, sau orice altceva… sau daca doresti sa deschizi un astfel de magazin, primul lucru care trebuie facut este sa te dotezi cu Casa de marcat. Investitia nu este foarte mare, dar amenzile pentru lipsa casei de marcat sunt imense.

Insa, pentru a putea avea o gestionare adecvata unei afaceri moderne aveti nevoie de solutiile software de gestiune-vanzare. Aceste solutii software conectate cu casa de marcat, cu un cititor de coduri de bare si un cantar pot forma un sistem modern care asigura un control global al intregii afaceri. Daca se utilizeaza si un Monitor cu functie de TouchScreen si afisajele client se ajunge la o solutie moderna si eleganta de sistem de gestiune-vanzare, in care obiectivul principal este cresterea vitezei de vanzare si eliminarea cat de mult posibil a pierderilor. Avantajele principale ale unui astfel de siste sunt:
– intrare pe baza de utilizator/parola pe doua nivele(administrator si utilizator)
– POS vanzari: folosirea impreuna cu case de marcat
– posibilitatea de lucru in retea (baza de data centrala, lucru simultan la mai multe posturi)
– optiune de lucru pe baza de coduri de bare, coduri de produs, cautare in liste
– emiterea de facturi/avize/proforme/chitante/bonuri fiscale… si multe alte optiuni exterm de utile in administrarea corecta si eficienta a unei afaceri.

Citeste despre solutiile oferite de noi si solicita lamuriri suplimentare daca este necesar. Investitia nu este foarte mare, dar cu siguranta va fi una pe care nu o vei regreta.