Casacorodan.ro- pensiunea care sfideaza criza

Desi speculatiile in ceea ce privesti viitorul turismului romanesc sunt din ce in ce mai sumbre, acest lucru facand ca numarul turistilor care doresc sa isi petreaca vacantele sau concediile pe plaiurile romanesti sa scada vertiginos.
Insa, in ciuda acestor speculatii, exista totusi persoane care aleg sa evadeze de aglomeratia oraselor, refugindu-se astfel la pensiunile care le ofera acea oaza de liniste de care au nevoie.
In pitorescul judet Maramures, turistii au cea mai variata gama de pensiuni unde isi pot petrece timpul liber, bucurandu-se totodata de cele mai frumoase peisaje. Una din cele mai deosebite pensiuni din Maramures este si pensiunea Casa Corodan. Situata la marginea padurii, pensiunea este locul ideal pentru turistii care aleg sa isi petreaza concediile sau vacantele intr-un loc desprins parca din povesti.
Casacorodan.ro a fost numita ca fiind cea mai moderna pensiune din judetul maramuresan, datorita conditiilor excelente de cazare de care beneficiaza cei care calca pragul pensiunii. Datorita modernizarilor si a serviciilor variate, precum internet wireless, plaja amenajata, salon multifunctional, biliard, terasa in aer liber si locuri de joaca pentru copii, pe care le pune la dispozitia clientilor, pensiunea este una din primele pensiuni de trei stele din mediul rural romanesc.
Pe langa serviciile de servire si cazare ireprosabile pe care le ofera pensiunea, turistii se mai pot bucura de linistea padurii care se invecineaza cu localul. Preturile pe care le practica pensiunea sunt extrem de mici in comparatie cu serviciile de lux pe care le pune la dispozitia clientilor sai.
Asadar, pensiunea casacorodan.ro este alegerea ideala pentru cei care doresc sa scape de forfota oraselor si sa se relaxeze si sa isi incarce bateriile pentru o noua saptamana, intr-un cadru de vis.