Casacorodan.ro- cea mai moderna pensiune din Maramures

Se pare ca in ultima perioada atat turistii romani cat si cei straini incep sa aprecieze din ce in ce mai mult valorile culturale ale Romaniei. Numarul mare de turistii care aleg sa isi petreaca vacantele sau concediile in tara nostra face ca numarul pensiunilor sa creasca considerabil.
Daca pana acum cativa ani turistii evitau cazarea in pensiuni din varii motive, precum conditiile de cazare care de cele mai multe ori lasau de dorit, sau multe altele, acest lucru a inceput sa se shimbe in ultimul timp, adica pensiunile au facut modificari destul de drastice in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite turistilor. De aceea, in prezent pensiunile pot concura linistite cu cele mai luxoase hoteluri din tara in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite si a conditiilor de cazare.
Una din pensiunile care face fata si celor mai pretentiosi clienti este o pensiune maramureseana, care prin intermediul personalului pensiunii si a conditiilor de servire si cazare este una din cele mai cautate pensiuni din tara.
Este vorba de pensiunea Casacorodan.ro, care este una din cele mai luxoase si mai frumoase pensiuni din Maramures si totodata este una dintre primele pensiuni de trei stele din mediul rural romanesc.
Datorita locului unde este amplasata pensiunea, la marginea padurii, cei care hotarasc sa isi petreaca concediile sau vacantele aici, au posibilitatea sa a profita din plin de frumusetea si de linistea naturii.
Casacorodan.ro s-a facut remarcata in aceasta regiune datorita serviciilor extrem de variate pe care le ofera celor le trec pragul. De exemplu camerele pensiunii maramuresene sunt amenajate dupa cele mai noi tendinte, si respecta cele mai riguroase standarde europene in ceea ce priveste calitatea serviciilor si produselor oferite.
De asemenea Casacorodan.ro le ofera celor care doresc sa organizeze diferite evenimente speciale posibilitatea de a alege unul din cele doua saloane ale pensiunii, care este locul ideal pentru cei care doresc sa sarbatoreasca intr-un cadru mai restrans si totodata sa se bucure de serviciile excelente si de peisajul de vis pe care il ofera pensiunea.