Casa inteligenta – casa care isi poate plati singura rata la banca

O casa inteligenta nu este neaparat una superaccesorizata, in care totul merge la o simpla apasare pe buton, este si acea casa construita inteligent, utilizand solutii constructive cu cel mai bun raport calitate – pret, o casa in care totul functioneaza cu ajutorul energiei electrice produse pe acoperisul acesteia.
O casa inteligenta care in fiecare luna aduce venituri din energia electrica injectata in sistem si care poate in orice moment sa-si asigure autonomia.
Structura realizata pe cadre permite incarcarea uniforma a cladirii, o compartimentare usoara si la discretia beneficiarului. Zidaria din materiale de calitate astfel incat sa elimine puntile termice prin care se pierde energie. De asemenea incalzirea electrica in pardoseala, termostatata inteligent pentru un maxim de eficenta energetica, un sistem de iluminat economic si fiabil si nu in ultimul rand un termosistem ventilat natural care permite peretilor sa respire protejandu-ne sanatatea. Iata atributele unei case inteligente la modul real si acest lucru vrem sa il impartasim cu dumneavoastra pe 31 Martie la Romexpo, in cadrul ConstructExpo, in sala Cupola din Pavilionul Central, de la orele 10 la 16. Si pentru ca trebuie sa o faca cineva o facem noi ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICENILOR AREL, impreuna cu colaboratorii si prietenii nostrii.
Moderator este domnul Faur Ioan, responsabil cu formarea profesionala in cadrul AREL.
Cei prezenti la acest simpozion vor primi din partea AREL un voucer de reducere 25% din cursurile organizate de AREL in acest an pentru montajul sistemelor pentru energii regenerabile (fotovoltaice sau eoliene).
Participarea la acest simpozion este gratuita in urma inregistrarii la email info@asociatiaelectricienilor.ro