Casa de avocatura Coltuc isi continua activitatea si in vacanta judecatoreascaCasa de avocatura Coltuc isi continua activitatea si in vacanta judecatoreasca

Incepand cu 1 iulie pana la 31 august, instatele judecatoresti au intrat in vacanta. Pana in septembrie, vor fi judecate doar cauzele urgente. Casa de avocatura Coltuc lucreaza pe toata perioada vacantei judecatoresti!

In zilele de marti si joi se vor judeca procesele penale urgente, cele cu arestati preventiv si litigii de munca. De asemenea, in aceasta perioada se vor judeca plingerile impotriva masurii de arestare preventiva si prelungirile mandatelor de arestare. Audientele la conducerea instantelor se suspenda.

Pentru toate instantele judecatoresti, vacanta judecatoreasca anuala este de 2 luni si are loc in perioada 1 iulie – 31 august a fiecarui an calendaristic.

Potrivit legii, concediile anuale de odihna, cuvenite personalului instantelor, se efectueaza de regula, in cea mai mare parte in perioada vacantei judecatoresti.

In perioada vacantei judecatoresti, activitatea de judecata a instantelor va continua: in materie penala, pentru cauzele cu arestati. In alte materii, pentru cauzele privind obligatiile de intretinere de orice fel, asigurarea dovezilor, cererile de ordonanta prezedentiala, precum si in alte cauze considerate urgente, potrivit legii, sau apreciate ca atare de catre instanta.

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Contact:

www.coltuc.ro
0745150894
avocat@coltuc.ro