Casa de avocatura Coltuc, cea mai dinamica firma de recuperari creante

Firma de avocatura COLTUC din Bucuresti a fost desemnata cea mai dinamica firma de recuperari creante cu ocazia decernarii premiilor “2011 International Legal Awards for Practice Excellence” de catre  INTL Magazine.

Selectia castigatorilor s-a facut in baza studiilor de piața realizate in cadrul departamentului de cercetare al revistei Corporate Intl Magazine, precum si a feedback–ului oferit de companii din Romania in decursul ultimelor 12 luni.

Profesionalismul, flexibilitatea si pregatirea continua a specialistilor nostri in recuperari / colectari de creante, debite, datorii ofera o gama variata de solutii, care aplicate cu maxima eficienta indiferent de tipul companiei, de la cele mici si mijlocii la marile companii, toate converg la protejarea intereselor clientului / partenerului nostru.

Corporate International este lider pe piata informatiilor business din Marea Britanie si Europa, cu o medie de peste 70.000 de cititori lunar. Cititorii provin din lumea intreaga si printre ei se numara analisti financiari, juristi, oameni de afaceri din sectorul public si privat.

Despre Casa de avocatura Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de avocatura Coltuc a incercat si reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

 

Pentru detalii:

Av. Coltuc Marius

avocat@coltuc.ro

www.coltuc.ro

0745150894