Carucioare pentru gemeni – Utile pentru parinti si comode pentru cei mici

Care este cel mai potrivit carucior? Cum facem o alegere corecta? Care este cel mai confortabil? Cat de util este un carucior?

Acestea sunt cateva dintre zecile sau chiar sutele de intrebari pe care viitorii parinti si le pun. Insa atunci cand urmeaza sa aveti gemeni, intrebarile precum si grijile sporesc, iar necesitatea alegerii din timp a unui model de carucioare pentru gemeni potrivit si mai util devine o necesitate.

Orice copil este o binecuvantare pentru orice parinte, iar daca mai sunt si surprize si copii devin doi, bucuria nu poate fi descrisa in cuvinte.

Insa cu toate acestea, parintii sunt supusi in mod constant unor provocari cand vorbim de gemeni si, prin urmare, acestia au nevoie de cele mai bune si practice accesorii pentru a avea grija de ei.

Datorita faptului ca ei vor petrece mult timp la plimbare in aceste accesorii, carucioarele trebuie sa fie de o calitate inalta, si cel mai important, acestea trebuie sa corespunda unor standarde inalte privind trasaturile tehnice.

Cum alegem cel mai bun model de carucior pentru doi copii in functie de dispunerea locurilor?

La momentul de fata exista doua tipuri de carucioare clasificate dupa acest criteriu: caruciorul duo, locurile pentru bebelusi fiind situate unul langa celalalt si carucioarele ale caror locuri sunt situate unul in fata celuilalt.

Carucioarele de tip duo au locurile pentru copii alaturate, fiecare dintre acestia avand spatiul sau delimitat, confortabil si dotat cu sisteme de siguranta.

Cu toate acestea, astfel de carucioare au un dezavantaj foarte incomod pentru parinti.

Din cauza modului in care locurile pentru bebelusi sunt situate acestea practic sunt de dimensiunea a doua carucioare standard.

Astfel de carucioare au in medie 80 de centimetri latime ceea ce inseamna ca sunt dificil de manevrat in spatiile inguste cum sunt trotuarele inguste sau aleile pline de oameni din parc.

Avantajele unor astfel de carucioare sunt insa cele are primeaza. Astfel, cei doi bebelusi vor sta tot timpul alaturi, iar supravegherea acestra de catre parinti este mult mai efectiva.

In privinta carucioarlor twin acestra sunt apreciate pentru usurinta cu care pot fi manevrate.

• Pozitia sezutului – Majoritatea carucioarelor au fixate pozitia scaunelor copiilor cu spatele catre parinti. Insa exista si modele cu scaune reversibile, dar si modele concepute ca gemenii sa stea doar cu fata catre parinti;

• Fiecare carucior este in general conceput pentru o anumita varsta de utilizare Pana la 6 luni caruciorul trebuie sa detina posibilitatea de a fi lasat pe orizontala, iar dupa aceasta perioada el trebuie sa fie prevazut cu posibilitatea de ajustare partii din spate a caruciorului;

• Sistemele de siguranta reprezinta probabil cel mai important aspect la orice model de carucior – Acestea trebuie sa corespunda celor mai inalte standarte in privinta siguranei si este recomandat sa detina 5 puncte de prindere;

Alege numeroase modele de carucioare de la branduri renumite in Romania

Carucioarele pentru gemeni trebuie sa fie calitative si sa satisfaca in totalitate asteptarile pe care le aveti de la acestea si este important sa analizati foarte atent toate aspectele tehnice ale acestora.

Magazinul online carucioaredecopii.ro va ofera aferent oricarui produs detaliile necesare pentru a trage concluziile potrivite.

Date de contact

  • Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006
  • Email: contact@carucioaredecopii.ro
  • Adresa showroom: Strada Iuliu Maniu Nr 181, sector 6, Bucuresti