Cartuse-Imprimante.Net – Magazin online de cartuse lansat de Euro-Tel

Cartuse-Imprimante.Net - Magazin online de cartuse

Euro-Tel a lansat magazinul online Cartuse-Imprimante.Net, oferindu-le clientilor online o gama variata de cartuse pentru diverse echipamente, un stoc variat, posibilitatea platii online cu cardul, consultanta telefonica in alegerea cartuselor si livrare rapida oriunde in Romania.

“Am considerat ca vanzarile online de cartuse, in Romania, alcatuiesc un segment care nu este foarte bine exploatat. Exista magazine online care nu ofera o experienta placuta utilizatorilor. Asa ca, ne-am gandit sa le oferim noi!”

a declarat domnul Razvan Badu, director al Euro-Tel

Cartuse-Imprimante.Net a fost conceput special pentru clientii care apreciaza avantajele comertului online: economisirea timpului, posibilitatea de a viziona si cauta cartuse 24 de ore din 24 si eliminarea distantelor pana la magazinele de cartuse. Marea majoritate a cartuselor comercializate de Cartuse-Imprimante.Net sunt in stoc, astfel ca timpul de livrare al acestora este extrem de mic.

Cu marci cunoscute precum:  HP, Canon, Epson, Lexmark, Xerox, Samsung, Konica Minolta, Ricoh, Kyocera Mita, Oki, Brother, Dell, Toshiba, Sharp, IBM, Oce, Nashuatec, Olivetti, Philips, Tektronix, Gestetner, Seikosha, Panasonic, Star, Utax, Citizen, Nec, Printronix, Tally Genicom, Fujitsu, Rex Rotary, Sagem, Triumph Adler, Siemens, Smith Corona, Cartuse-Imprimente.Net ofera certitudinea unui magazin online cu varietate de cartuse pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri. Un magazin online de nisa, specializat in vanzari de cartuse.

Magazinul are implementat sistemul de plata online cu ajutorul cardurilor bancare, oferind cel mai comod mod de a achita o comanda de la distanta. Tranzactiile online cu cardul sunt la fel de sigure ca si cele din mediul fizic si nu implica nici un comision suplimentar.

Despre Euro-Tel

Euro-Tel este compania care opereaza brandul Cartuse-Imprimante.Net
Firma specializata in vanzari cartuse offline si online, cu experienta de 10 ani.