Carter’s OshKosh vine in Romania!

Noi credem ca distractia si joaca sunt doua elemente care compun centrul universului oricarui bebelus. Credem ca imaginatia si creativitatea trebuie sa fie incurajate, iar confortul sa fie pus pe primul loc.


Colectiile noastre de imbracaminte reflecta, cu tarie, aceste convingeri. Puteti regasi blugi cu buzunare secrete pentru comori, printuri fascinante, broderii delicate si sloganuri care sunt la fel de jucause si unice ca si cei care le poarta. Inca din 1865, ne recomanda generatii intregi de parinti, deoarece oferim o gama completa de haine frumoase si comode, fabricate din materiale de calitate, cadouri si accesorii pentru nou-nascuti si copii mici – toate la preturi accesibile. Noi suntem Carter’s, cel mai apreciat brand de imbracaminte pentru bebelusi, din America – curand si in Romania. Nimeni nu cunoaste bebelusii mai bine decat Carter’s. Setam nivelul pentru valoare & calitate si cream solutii pentru problemele des intalnite. De-a lungul timpului am reinventat body-urile traditionale pentru bebelusi prin sisteme care permit o imbracare facila, body-urile fiind cel mai solicitat si util articol de imbracaminte pentru bebelusi.

De asemenea, unul dintre brandurile noastre indragite este OshKosh! OshKosh este unul dintre cele mai recunoscute branduri de imbracaminte pentru copii din lume. Identitatea companiei se bazeaza pe utilizarea denimului, o paleta de culori stralucitoare, precum si atentia pe care o acorda detalilor. Imbracamintea noastra aduce un omagiu traditiei marcii, dar nu ramane in urma tendintelor moderne: combina perfect calitatea, pretul accesibil, tendintele de moda si confortul. Valorile Carter’s privind politica mediului de munca, afacerile si combaterea sclavismului modern sunt bine definite.

La Carter’s, consideram ca fabricarea produselor noastre ar trebui sa fie efectuata intr-o maniera etica si responsabila din punct de vedere social si ca oamenii care fabrica produsele noastre trebuie tratati cu demnitate si respect. Ca parte a acestei credinte, Carter’s a stabilit un cod de etica ca baza pentru modul in care ne desfasuram activitatea. Este un ghid care ne ajuta sa luam decizii de afaceri cu integritate si intr-o maniera compatibila cu valorile noastre, politicile noastre si legea. Carter’s , partenerii nostri de afaceri, precum si furnizorii – trebuie sa respecte codul nostru de etica, care pune in prim plan respectul fata de om si fata de valorile sale.


Site-ul nostru https://www.cartersoshkosh.com.ro/ este momentan in constructie si va fi disponibil odata cu lansarea oficiala din luna Decembrie a acestui an. Pregatim o campanie plina cu surprize pentru cei care se inscriu pe site si asteptam cu entuziasm sa le dam vesti bune. Inscrierile la Newsletter se pot face AICI. Ne puteti urmari si pe Facebook & Instagram pentru noutati, promotii si detalii despre lansarea oficiala!
Suntem alaturi de tine inca de la inceput™