Carnavalul “Magia educatiei prin joc”- o ultima etapa a proiectului “Calatorie educativa in lumea satului”

Sambata, 5 noiembrie 2011, proiectul “Calatorie educativa in lumea satului” sarbatoreste o ultima intalnire alaturi de copii. Micii scolari vor participa la carnavalul “Magia educatiei prin joc” – un eveniment care ii aduna pe copii si voluntari sa creeze, sa se joace si sa rememoreze intalnirile de la sat.

Carnavalul “Magia educatiei prin joc” se va desfasura sambata, 5 noiembrie, in sala de sport a Scolii Avram Iancu, nr.98, din sectorul 4, Bucuresti. Evenimentul reuneste 60 de copii, echipa de voluntari si sustinatori ai proiectului. Cei 60 de copii care au fost implicati in proiect au varste intre 6-11 ani si provin din Bucuresti (Scoala Avram Iancu, nr.98) si din Varasti, judetul Giurgiu.

Carnavalul de sambata va starni imaginatia copiilor si-i va provoca sa fie creativi, sa interactioneze si sa se bucure de magia jocului intr-un mod festiv. Voluntarii le vor fi alaturi, ii vor indruma in creatii si vor crea cadrul in care copiii se vor implica in activitati plini de entuziasm.

Proiectul “Calatatorie educativa in lumea satului” este realizat in cadrul asociatiei Lume Buna si sustinut financiar de UE prin programul Tineret in Actiune.

Proiect este initiat si coordonat de Larisa Popescu -  implementat impreuna cu o echipa entuziasta de 15 voluntari; obiectivul principal al proiectului este dezvoltarea unui program de educatie prin joc in mediul rural, facilitand accesul la o forma de educatie foarte atractiva pentru copii.

Partener  media:  www.calificativ.ro

Date de contact: Loredana Spita, voluntar Lume Buna
loredana.spita@lumebuna.ro
0726 466 333
Intra si pe grupul facebook Calatorie educativa in lumea satului