Carmen Ioniță oferă consultanță personalizată pentru o nuntă perfectă!

Îți dorești ca ziua nunții tale să fie perfectă, ca organizarea evenimentului tău, cu propriile forțe și cunoștințe, să decurgă impecabil, fără stres, încurcături sau greșeli inevitabile? Sfătuiește-te cu cel mai bun wedding planner și ziua nunții o să fie fabuloasă!

Carmen Ioniță, omul cu care vedetele își plănuiesc evenimentele importante, introduce, în premieră, în Romania, consultanță personalizată pentru viitorii miri. Acest serviciu se adresează cuplurilor care doresc să înÈ›eleagă cum să planifice un eveniment spectaculos chiar È™i cu buget mic, cum să evite greÈ™elile de “protocol” È™i care sunt ingredientele secrete pentru a surprinde invitaÈ›ii!

Având o experiență uluitoare în wedding planning, Carmen știe cât de dificil este să organizezi o nuntă fără cusur și implicit, cât de prețioase sunt cunoștințele, precum și partenerii unui specialist de profil. În acest sens, ea vă invită să vă programați la o sedință de consultanță, în cadrul căreia veți beneficia de sfaturi și secrete de mare valoare, din industrie și nu numai. Toate acestea vor constitui un ghid util în organizarea eficientă a propriului eveniment!

filename_014192185_1399785223370813_5516046670563646319_n

Poate că nu vei beneficia de asistență la tot pasul, însă un plan bine gandit și extrem de bine structurat, de către un specialist absolut, o să vă scutească de căutări disperate și de întrebări aparent fără raspuns!

“Cu toții ne dorim ca poate cea mai importantă zi din viața noastră să fie impecabilă. Din toate punctele de vedere. Știm că acest rezultat ar fi realizabil în întregime doar cu asistența unui specialist. Însă un wedding planner nu este ceva ce foarte multi își permit. Din acest motiv, am decis să ofer o soluție eficientă viitorilor miri. Vreau să vă ofer planul pe baza căruia puteți să vă organizați singuri un eveniment spectaculos, pentru ca fiecare să se poată bucura cu toată inima de acest moment unic. “, a declarat Carmen Ioniță.