Carmedia castiga premiul pentru “Inovatie” in cadrul Galei CCIFER 2010

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania (CCIFER) a premiat companiile multinationale in cadrul editiei 2010 a Galei anuale, organizata anul acesta la World Trade Plaza. Printre companiile premiate pentru sectiunile Cea mai buna investitie, Initiativa sociala si Inovatie s-au numarat Groupama Asigurari, Renault Technologie Roumanie, BRD-Groupe Societe Generale si Carmedia.

In fata unei audiente de 350 de persoane din care au facut parte reprezentanti ai comunitatii franceze cu putere de decizie pe piata din Romania, agentia de publicitate Carmedia a primit premiul pentru Inovatie . Membrii juriului au considerat ca agentia, lansata cu doar cateva luni in urma, a introdus pe piata romaneasca un concept inovator in domeniul marketingului – publicitatea pe masini.

Agentia propune realizarea campaniilor de comunicare cu impact prin utilizarea a trei servicii complementare.

Primul serviciu, denumit Carvertising , presupune folosirea autoturismelor particulare (colantate cu mesaje publicitare) ca suport de comunicare pentru promovarea imaginii, a produselor si serviciilor oferite de companii. Complementar, Carmedia ofera si servicii de colantare a flotelor companiilor si publicitate pe taxiuri (prin aplicarea autocolantelor pe caroserie si pe casete luminoase) pentru o vizibilitate cat mai mare a brandurilor promovate.

In portofoliul Carmedia se regaste atat una din cele mai mari banci din Romania precum si unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata locala.

Pentru mai multe informatii accesati www.carmedia-group.com.