CARIERE ÎN ALB ajunge astăzi, 6 iunie, la IAŞI. Te aşteptăm împreună cu peste 20 de angajatori din domeniul medical din Europa!

CARIERE ÎN ALB este evenimentul perfect pentru cei care îşi caută locuri de muncă în domeniul medical. Calendarul evenimentului se încheie la IAŞI în data de 7 iunie!

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor cu studii medicale, care lucrează sau urmează să lucreze în domeniul medical, aducându-le în atenţie angajatori din ţări precum Franţa, Anglia, Suedia, Germania. Expozanţii vă vor sta la dispoziţie pentru a vă oferi un portofoliu complet de informaţii referitoare la joburi în domeniu în orice ţară europeană, pachete salariale de nerefuzat, aparatură medicală performantă şi un mediu de lucru competitiv. Împreună cu aceste oferte, angajatorii oferă şi condiţii de adaptare la noile locuri de muncă, printre care locuinţe şi suport pentru medicii care doresc să îşi aducă familia în ţara în care lucrează.

Această a doua ediţie a evenimentului CARIERE ÎN ALB este marcată de prezenţa la târg a organizaţiei “Medici Fără Frontiere” (“Médecins Sans Frontières” MSF), care vor prezenta oportunităţi de muncă în sectorul umanitar. “Medici Fără Frontiere” activează în peste 60 de ţări şi oferă asistenţă medicală în state aflate în conflict armat, cu dezastre naturale sau epidemii. În România, MSF recrutează medici şi specialişti (anesteziști, chirurgi, pediatri, interniști, psihiatri), asistente medicale, personal auxiliar – asistente medicale, moaşe şi farmacişti.

În Cluj, Timişoara şi Bucureşti, au fost peste 6000 de vizitatori! Vino şi tu cu un CV la CARIERE ÎN ALB şi vei găsi oportunităţi alternative reale de lucru, atât în ţară cât şi în afara acesteia şi vei putea alege oferta care ţi se potriveşte cel mai bine.

Mai mult, ultima zi a evenimentului va fi celebrată prin Tombola CARIERE ÎN ALB la care au participat toţi vizitatorii!

Vă aşteptăm!

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa: http://cariereinalb.com/

Cătălina Poiană,
Media Officer
Tel: 0743840015
e-mail: media@cariereinalb.com