Care sunt produsele potrivite pentru a realiza un machiaj profesional?

Atunci cand iti doresti un machiaj profesional , dar din anumite motive nu poti ajunge la salonul de infrumusetare, trebuie sa ai in vedere faptul ca pentru realizarea acestuia este nevoie doar de produse de cea mai buna calitate, dar si de putina practica si indemanare pentru a putea ajunge la rezultatele dorite. Te asteptam cu drag pe site-ul Paese!
Cel mai important inainte de realizarea unui machiaj profesional este procesul de pregatire al tenului si anume demachierea, deoarece tenul trebuie sa fie foarte curat pentru a putea realiza un machiaj de durata, apoi hidratarea, care pe langa rolul de hidratare mai este necesara si pentru a proteja tenul de impuritati. Fond de ten

Care sunt produsele necesare pentru un machiaj profesional?

Fondul de ten, este cel mai important produs cosmetic si atunci cand este aplicat corect si nuanta este cea potrivita, acopera perfect imperfectiunile si petele, dar face si ca aspectul pielii sa fie unul impecabil. Pentru a stii ca este nuanta potrivita, trebuie sa ai in vedere faptul ca acesta nu trebuie sa se observe ca este dat pe fata.

Acesta este de mai multe feluri: crema( ar

e un grad mare de acoperire), baton( este folosit pentru un ten cu probleme acneice), spuma(ofera un aspect natural) si lichid( este cel mai folosit si se potriveste cu aproximativ orice tip de ten).

Corectorul, este de doua feluri si se foloseste pentru zona de sub ochi anticearcanul, care este mai cremos,, iar pentru zonele cu eruptii sau alte imperfectiuni se foloseste corectorul ce este mai uscat pentru a dura mai mult, iar dupa aplicarea acestora, sunt necesare fixarea lor cu ajutorul pudrei.
Pudra, are rolul de a fixa machiajul si de a absorbi grasimile din piele. Aceasta poate fi sub forma de pulbere sau compacta. Cea pulbere este potrivita tenului normalsi va fixa machiajul, iar cea compacta se amesteca cu o crema de zi pentru a se ajunge la un aspect natural.
Fardul de obraz, se gaseste in mai multe variante( pudra, crema, gel si lichid), acesta fiind un pigment adaugat intr-o pudra normala.

Produse pentru sprancene, pot fi regasite sub diferite forme(creion, fard , crema sau gel). Creionul pentru sprancene are o consistenta cerata si trebuie sa eviti aspectul artificial la care se poate ajunge. Fardul de sprancene se foloseste pentru acoperirea spatiilor existente si se aplica cu ajutorul unei pensule speciale.Crema de sprancene este cea care o data aplicata are aspectul cel mai natural. Gelul pentru sprancene este potrivit pentru a ordona si fixa firele rebele din sprancene.

Conturul pentru ochi, poate fi gasit in diferite forme, intre care: tusul de ochi, contur compact,crema si creion contur. Cel care este cel mai folosit este tusul de ochi , potrivit pentru a fi aplicat pe partea superioara a pleoapei.

Rimelul, se gaseste sub trei forme: pentru volum, de alungire sau de definire. Dar forma periutelor este cea care are cea mai mare importanta deoarece are rol inaspectul final al genelor.
Fardul de pleoape, se diferentiaza in functie de texturi si aspecte, dar si nuante. Despre texturi trebuie sa specific ca ele pot fi: pudra, crema sau lichide. Recomandat este sa alegi palete de farduri cu diverse nuante si texturi pentru a se potrivi in diverse ocazii .

Pudra cu proteine Rujul, este extrem de important intr-un machiaj profesional si poate fi ales dintre diverse variante:mat, crema, luciu de buze transparent sau colorat.

Indiferent ca esti sau nu un make-up artist, o data ce alegi sa inveti ce produse sunt mai bune pentru tine si cum poti ajunge sa realizezi un machiaj profesional, vei ajunge sa fi increzatoare in tine si sa reusesti,