Care sunt modificarile pe care trebuie sa faci pentru a trai intr-un mediu relaxant

Bineinteles ca atunci cand vorbim de mediu relaxant, ne referim de cele mai multe ori la mediu intim, adica la propria locuinta. Eu am fost mereu adeptul locuitului la casa. Bine, nu neaparat in mediu rural insa la casa. Se spune ca daca esti mai aproape de natura, reusesti sa te concentrezi mai bine, esti mai relaxat, esti mai liber.

Ingradirile aduse de locuirea in apartamente sau garsoniere sunt atat de multe incat prefer sa nu le mai aduc deloc in discutie.

Asadar: Care sunt modificarile pe care trebuie sa le faci pentru a trai intr-un mediu relaxant?

In primul rand, daca locuiesti la casa ai nevoie de amenajari serioase pentru a transforma locuinta intr-un mediu ambiant placut. Sunt mai multe functii ce trebuie indeplinite si sunt de parere ca ar trebui sa le aveti in vedere pe absolut toate. Vorbim aici de functia unui imobil relaxant, dat de cele mai multe ori de culori, decoratiuni, aranjarea mobilierului. Deasemenea trebui sa avem in vedere linia pe care mergem –ori elemente realizate din lemn ori cele care folosesc confectii metalice-.

Vorbim apoi de functia de mediu in care se poate dormi, apoi de cea a mediului relaxant si a mediului propice pentru lucru. Da, pentru lucru. In ultima vreme foarte multi oameni aleg sa lucreze de acasa asa ca aceasta functie trebuie sa fie neaparat indeplinita.

Deasemenea, pentru relaxare vom avea nevoie intotdeauna si de mediu exterior. Totul conteaza, de la poarta din fier forjat care evoca puterea si trainicia pana la gradina cu flori in care va puteti retrage cand sunteti foarte obosit.

Bineinteles ca acestea sunt doar cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmati. Ghidandu-va cu ajutorul instinctului, sunt sigur ca veti avea sorti de izbanda in aceasta “lupta” cu realizarea unui mediu cat mai reusit in care sa traiti.