Care sunt criteriile de alegere ale restaurantului pentru nunta?

  Pentru ca ziua nuntii sa ramana un moment memorabil in viata, este necesar ca totul sa mearga conform planului si atat invitatii, cat si cuplul sa se bucure de fiecare moment al acestei zile. Pentru ca aceasta zi sa fie o reusita, alegerea unui restaurant nunta in Bucuresti potrivit este esentiata. Dar cum alegi o astfel de locatie, tinand cont de faptul ca exista atat de multe posibilitati?

  Exista anumite criterii de care trebuie sa se tina cont inainte de alegerea unui restaurant si stabilirea celorlalte detalii privind organizarea nuntii, iar acestea vor fi enumerate mai jos.

Cum trebuie sa fie restaurantul?

    Primul aspect de care trebuie sa se tina cont in alegerea unui restaurant nunta Bucuresti este capacitatea acestuia. Mai exact, este necesar sa se cunoasca numarul aproximativ de invitati, iar localul sa se aleaga in functie de aceasta lista. Daca numarul acestora nu este foarte mare, se poate alege un local mai mic si nu o sala mare unde numarul de invitati ar trebui sa fie foarte mare.

  Trebuie tinut cont si de acei invitati care nu sunt din zona si carora le va trebui cautata cazare, in cazul in care nu doriti sa ii lasati sa se ocupe singuri de acest aspect. Anumite restaurante care ofera sala de evenimente ofera clientilor posibilitatea de a opta si pentru cazare in noaptea nuntii, de aceea trebuie sa se tina cont si de acest aspect.

   Este foarte important, chiar esential, ca restaurantul sa fie impecabil de  curat, atat sala de evenimente, cat si bucataria sau toaletele. De aceea, trebuie sa tineti cont intotdeauna si de aceste aspecte atunci cand alegeti locatia pentru petrecere.

  Atunci cand stabiliti ca un anumit restaurant este potrivit, trebuie sa discutati cu reprezentantul acelei locatii legat de exclusivitatea asupra locatiei, caci nimeni nu isi doreste ca alti clienti sa apara in interiorul restaurantului sau pe terasa in timpul evenimentului privat.

  Pentru a putea lua cea mai buna decizie privind locatia unde va avea loc petrecerea de nunta, este recomandat sa se viziteze toate restaurantele de pe lista, preferabil in weekend, atunci cand acestea sunt deja pregatite pentru evenimente speciale si puteti observa detalii care pot sau nu sa fie pe plac.

Meniul pentru nunta? Cum il alegem?

   Pentru a fi sigur de alegerea facuta, este recomandat sa se opteze pentru un restaurant nunta Bucuresti care ofera posibilitatea de a degusta meniul pe care il vei oferi invitatilor in ziua nuntii. 

   Chiar daca vei alege sa mergi pe un meniu clasic, specific nuntilor, poti sa alegi si un anumit fel de mancare mai original, care sa fie o adevarata surpriza si incantare pentru invitati, un preparat culinar pe care nu l-au mai servit la alte evenimente speciale. 

  Trebuie sa se tina cont, de asemenea, de perioada de timp la care sunt servite felurile de mancare, astfel incat invitatii sa poata sa se bucure de cat mai multe inainte de a hotari sa plece.

  Trebuie sa se tina cont si de felurile de bauturi alese pentru a fi servite in cadrul evenimentului, in functie de momentul din an in care are loc nunta, dar este recomandat sa se permita invitatilor sa aleaga intre diferitele tipuri de bauturi oferite.