Care sunt beneficiile pentru care ar trebui sa alegeti o agentie turism?

Cu zeci de site-uri de calatorie online si capacitatea de a rezerva direct cu aproape orice linie aeriana, hotel sau un alt serviciu de calatorie, s-ar parea ca o agentie turism ar putea merge pe calea dinozaurilor. Totusi, exista statistici care arata ca sunt agentii de turism care vand 85 la suta din toate croazierele si 70 la suta din toate pachetele si tururile, incepand cu 2008. Agentiile de turism sunt in continuare la cerere si ofera o multime de avantaje atunci cand va rezervati vacanta. 

Economii de timp si bani 

Uneori, a petrece ore intregi pe computer cautand cele mai bune oferte de calatorie inseamna sa obtineti rezultate – iar alteori, doar sa duca la frustrare. Cand lucrezi cu o agentie turism ca Travel Idea, ea face acea legatura, cautand optiunile de calatorie care se potrivesc cel mai bine nevoilor si bugetului dvs. In cele mai multe cazuri, agentii de turism au acces la informatii despre tarife si rute pe care consumatorul mediu le-ar putea avea, economisind timp si bani, chiar si atunci cand luati in considerare taxa agentului. Utilizarea unui agent de turism va poate ajuta, de asemenea, sa obtineti o suma mare la un pachet sau la o promotie. Agentii primesc in general informatii si acces la promotii din statiuni, linii de croaziera si alti furnizori de turism care nu sunt disponibile publicului larg. 

Asistenta in calatorie 

Va indreptati spre o croaziera in Caraibe, cand o furtuna de zapada va poate intarzia zborul. Daca v-ati rezervat calatoria printr-un agent turism, puteti sa-l sunati pentru a obtine asistenta la rezervarea aranjamentelor tale. Cand rezervati pe un site de calatorie online, este posibil sa nu puteti obtine acel nivel de atentie personalizata sau puteti avea probleme in a gasi pe cineva care va poate ajuta sa ajungeti acolo unde trebuie sa fiti. Daca ceva nu merge bine cand ajungeti la destinatie, cum ar fi camera dvs. care este inacceptabila sau transportul catre statiune nu apare niciodata, agentul dvs. de voiaj poate rezolva, de obicei, aceste probleme. 

Recomandari de calatorie 

Poate ca ati dorit intotdeauna sa faceti o croaziera, dar nu sunteti sigur care linie de croaziera este cea mai potrivita pentru dvs. sau unde doriti sa mergeti. Poate vreti sa-i duceti pe copii in Disney World, dar ai probleme in a naviga la nesfarsitul tablou de optiuni de bilete si pachete. Un agent de turism va poate ajuta. Multi agenti de turism sunt specializati intr-un anumit tip de calatorie, cum ar fi croazierele, Disney sau Europa si sunt capabili sa faca recomandari si sa va ajute sa planificati o calatorie care sa raspunda nevoilor si bugetului dumneavoastra. Cunoasterea lor interioara va ajuta sa evitati pierderea de timp si bani pe lucrurile care nu va intereseaza si va permite sa va concentrati in loc sa faceti calatoria. 

Beneficii 

Agentii de turism care rezerva un volum mare de calatorii au acces adesea la beneficii pe care s-ar putea sa nu le puteti obtine pe cont propriu. Fie ca este vorba despre un upgrade al camerei, o renuntare la taxe sau chiar rezervari la o statiune fierbinte sau intr-un tur popular, agentii de turism adauga adesea avantaje in planul dvs. de vacanta. Daca planuiti o calatorie pentru o ocazie speciala, cum ar fi o propunere de casatorie, un agent de turism are acces la resurse si persoane care va pot ajuta sa planificati evenimentul perfect.