Care sunt avantajele utilizarii imprimantelor mobile

Eficienta si rapiditatea sunt doua aspecte care pot caracteriza perfect lumea in care traim astazi. Tehnologia de care dispunem astazi a reusit sa ofere atat rapiditate in procesare cat si acuratete la cele mai inalte niveluri. Pentru a inregistra un adevarat succes, companiile au nevoie de eficienta care nu poate fi obtinuta decat prin intermediul utilizarii tehnologiei moderne care a fost creata in aceste scopuri.
Odata cu avansarea tehnologiei, tot mai multe companii aleg astazi sa isi doteze interprinderile cu imprimante mobile datorita eficientei lor dovedite. Pentru un client, obtinerea unui serviciu intr-un interval de timp mai scurt, insamna enorm pentru el. In cadrul companiilor, imprimantele mobile au reusit sa ocupe astazi un loc important datorita cresterii considerabile a productiei datorita timpului scazut necesar etichetarii a marfii.

Imprimante mobile – Idmag.ro
Asadar unul dintre principalele avantaje ale acestor produse pe care le putem numii revolutionare avand in vedere ca au schimbat complet modalitatea de a imprima, este dat de faptul ca elimina in totalitate drumurile inutile care initial erau strict necesare pentru a ajunge la unul dintre punctele de imprimare fixe.
Desi poate ca intr-o prima etapa timpul castigat pare infim, in realitate timpul pe care lucratorii il castiga este substantial si acest lucru determina un grad de productie mult mai ridicat ceea ce automat inseamna venituri mai mari. Un drum pana la una dintre imprimantele fixe se poate dovedi o paguba pentru companie avand in vedere ca lucratorii din mediile industriale au tendinta de a se implica in diverse discutii cu colegii de breasla si care ii pot inevitabil face sa uite anumite detalii importante in drumul lor spre imprimanta fixa. Acest lucru poate insemna o pierdere daca acesta eticheteaza gresit sau inscrie date incorecte pe marfa din depozit. Imprimanta mobila a venit ca o solutie veritabila care exclude complet aparitia acestor erori, evitand astfel pierderile aferente.
Imprimantele mobile sunt atasate de cureaua unui muncitor, avand in vedere ca dimensiunile acestor instrumente sunt reduse, astfel ca etichetarea se poate realiza la fata locului fara a mai fi necesara deplasarea pana la imprimantele fixe. Prin utilizarea imprimantelor mobile, introducerea datelor aferente unui lot devine mult mai precisa si mai rapida decat cele introduse de la tastatura sau manual pe diferite formulare. Orice eroare inseamna timp pierdut, iar timpul pierdut este direct proportional cu eventualele cheltuieli inutile, lucru extrem de nefavorabil pentru companiile industriale.
Pentru mai multe detalii sau pentru a avea acces la un catalog complet de imprimante mobile destinate pentru orice companie care necesita rapiditate in functionare si acuratete, acceseaza acum Idmag.ro.

 

SC SMART ID DYNAMICS SA

www.idmag.ro

037 278 6559