Care e secretul epilarii perfecte ?

Se anunta sezonul in care epilatul este indispensabil si trebuie sa ne pregatim corpul pentru toaletele sumare de vara. Insa, epilatul zilnic, săptămânal, lunar este o corvoadă pentru orice femeie. Fiecare femeie vrea sa arate cat mai bine. Nimeni nu vrea ca tocmai pilozitatea sa stea in calea look-ului de invidiat la care aspira!

In acest context, epilarea definitiva, este cea mai moderna si eficienta metoda de inlaturare a parului nedorit de pe suprafata corpului. Ultima tehnologie in epilarea definitiva, aparatul Silk'n ofera ocazia de a scapa de programarile frecvente la epilat si de durerea, disconfortul si iritatiile specifice epilatului traditional.

Pilozitatea excesiva este o problema cosmetica deranjanta atat pentru barbati, dar mai ales pentru femei. Astfel, site-ul www.silkn.com.ro recomanda aparatul pentru epilare definitiva Silk’n IPL Silk'nâ„¢ ce are la baza tehnologia IPL. Ultima inovatie pentru epilarea definitiva in propria casa, aparatul Silk’n (IPL / HPL) Silk'nâ„¢ ofera o metoda mult mai rapida si mai simpla de a indeparta parul decat orice alta metoda existenta. Aparatul de la Silk'n propus pe site-ul www.silkn.com.ro este recomandat de medici, a fost testat de dermatologi si chirurgi care au dat unda verde folosirii lui acasa, in siguranta. Astfel, utilizatorii vor castiga timp, bani, intimitate…

Silk’n este un aparat inovator, eficient si sigur, care garanteaza o epilare defitiva acasa. Este foarte de usor de folosit si utilizatorul va avea senzatia ca se afla intr-un SPA de lux. Silk’n nu provoaca niciun fel de disconfort. Este un aparat pentru epilare definitiva fara durere, iritatii sau suferinta. Pentru o piele fina, fara complicatii, pentru totdeauna… Silk’n este cel mai avansat dispozitiv de acest gen de pe piata, este usor de folosit si mai ales, foarte sigur.

Total Pro Beauty este unic distribuitor al produselor Silkn in Romania

Contact de presa

Otto Vintila

Director General “Total Pro Beauty”

0788416144

info@tpb.ro