Care e principala caracteristica pe care o are plasa de gard

plasa de gard

Plasa de gard zincata este extrem de apreciata datorita unui aspect important, respectiv este un material de calitate si are, in acelasi timp, un pret mult mai scazut fata de competitorii sai de pe piata. Astfel ca cei care au nevoie de un material pentru imprejmuire, aleg cel mai adesea plasa de gard zincata. Dar ca orice alt material de constructii, si acest tip de plasa are atat avantaje, cat si dezavantaje, pe care va trebui sa le pueti in balanta cand vine vorba de achizitonarea acesteia.

Fiind atat de adaptabila diferitelor proiecte in care poate sa fie integrata, aceasta este un material de calitate care reprezinta alegerea potrivita datorita urmatoarelor proprietati:

Are o foarte buna stabilitate, acest lucru fiind datorat faptului ca este realizata din otel, care este un material extrem de dur. De aceea, este de multe ori intalnita in cadrul gradinilor zoologice. Ca sa va afceti o idee, poate amortiza chiar si impactul unei masini.

Ce nu stiati despre acest material?

Daca dorit sa realizati o imprejmuire rigida, adica un gard de plasa, trebuie neaparat sa puneti stalpi din 2m in 2m care sa o sustina si sa o tina perfect intinsa. Puteti chiar sa prindeti stalpii si in ciment pentru o mai buna rezistenta si siguranta pe masura.

Plasa de gard este supusa unui proces de zincare prin care i se aplica un strat protector de zinc,iar aceasta beneficiaza de o protectie mi ridicata impotriva agentilor corozivi, protectie ce contribuie din plin la cresterea durabilitatii si rezistentei ale acestui material.

Asdar, daca analizam avantajele si dezavantajele e care le are acest material de constructii in raport cu oricare alt produs folosit pentru acelasi scop, vom concluziona faptul ca aceastaa este foarte fiabila si in final si foarte eficienta, daca ne referim la raportul dintre calitate si pret.

La Mesteru Manole gasesti plasa de gard!

Mesteru Manole are o gama diversa de tipuri de plasa de gard zincata, precum cea impletita, zincata ghimpata, rabitz impletita si sudata, toate modelele de care aveti nevoie pentru realizarea unui gard eficient. In plus, toate aceste modele se gasesc la un pret mult mai avantajos pentru dumneavoastra! In cazul in care aveti nevoie de ajutor, aveti si consiliere de specialitate pregatita!