Cardurile Lyoness va da bani inapoi la fiecare cumparatura

Lyoness este cel mai nou concept de pe piata in ceea ce priveste economiile voastre. Prin intermediul acestuia puteti sa va faceti cumparaturile si apoi sa primiti un comision dupa fiecare achizitionare, astfel incat puteti sa va cheltuiti banii stiind ca acestia se vor intoarce inapoi in conturile voastre.

Lyoness face legatura intre membrii sai si partenerii comerciali, oferind un discount membrilor sai, din care valoarea de 1% cash, in contul bancar al posesorului de card iar 2% in sistem. Restul de discount intra in contul de Lyoness al posesorului de card, intr-un cont care se numeste cont de ” pozitii”. Atunci cand in cont se aduna suma de 215 ron, posesorul acestuia primeste o pozitie in sistem, adica primeste suma de 215 ron.

Cardurile Lyoness va ofera o alta metoda de a va mari conturile. Daca recomandati prietenilor si cunostintelor voastre afacerea Lyoness, castigati 0.5% din cumparaturile lor si din cumparaturile prietenilor acestora  pe viata.

Un bun exemplu pentru a putea intelege mai bine cum functioneaza acest sistem este urmatorul: daca partenerul comercial al firmei ofera un discount de 10%, 1% din acesta se intoarce posesorului de card, 2% intra in sistem, iar restul de 7% intra in contul de pozitii.

Cei interesati au posibilitatea de a deveni membri lyoness fara nici un fel de taxa.