Caravana NEI GUARD – 19 Mai 2012

Sambata, 19 Mai 2012, NEI GUARD ti-a pregatit o surpriza.
Pentru ca suntem o firma de securitate care crede in apropierea fata de client, pentru ca suntem pentru prevenire mai degraba decat pentru tratare, Sambata venim la tine. NEI Guard vine la tine, in Otopeni si Corbeanca! Informatii, sfaturi utile, promotii, reprezentantii NEI Guard se vor regasi Sambata intre orele 10:00 si 12:00 in Otopeni iar dupa ora 12:00 in Corbeanca pentru a va raspunde intrebarilor legate de protectia casei.
Conteza pe NEI!
NEI GUARD alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.
Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie, paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.
Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinti, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.
Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR
Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro – 021 9502
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neipandorra.ro
Str. Ghiozdanului, nr. 6A
NEI GUARD
Sector 1, Bucuresti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99