Caravana HR CAFÉ | Leadership si Performanta – COST SAU INVESTITIE?

Cum sa faci ca leadership-ul sa devina un punct forte al afacerii tale

 

Brasov, 14 iunie 2011 – Cum creem premisele dezvoltarii liderilor – iata o provocare ce va fi lansata in cadrul caravanei HR CAFE de catre Hart Consulting impreuna cu partenerii sai Yourway & Brumm Consulting.

In deschiderea seriei de workshop-uri Caravana HR CAFÉ 14-16 IUNIE, la Brasov, Sibiu, Pitesti, consultantii Hart Consulting va invita sa aflati, discutand cu cartile pe fata, tot ce trebuie sa faca un manager de resurse umane ca sa se asigure ca dispune de cei mai buni oameni in organizatie. Caravana HR CAFÉ este un atelier deschis de lucru în care profesioniştii de resurse umane schimbă idei, împărtăşesc experienţe şi găsesc soluţii impreuna cu echipa de consultanti.

Din subiectele pe care Caravana HR CAFÉ vi le pregateste:

  • Ce este leadership-ul?
  • Obiectivele conducerii eficiente: performanta in companie si angajamentul angajatilor
  • Importanta instrumentelor de evaluare in diagnoza potentialului de Leadershipb si planificarea succesiunii (Hogan Assessement Systems)

Organizatorii Hart Consulting au  invitat, de asemenea, HR MANAGER, GSK Romania sa participe la workshop-ul Leadership si Performanta, propunand companiilor armele vitale in lupta cu variabilele ce intervin in procesul de conducere: conducatorii, cei condusi, mediul.

HART Human Resource Consulting 

 

Address: # 33 Henri Coanda St.

1st District, Bucharest

Mobile: +40 736.20.02.66

Phone: + 40 21 310.54.57/ 59

Fax: +40 21 310.74.76

www.hart.ro

 www.consiliereincariera.ro