Caravana HR Café “Leadership si Performanta”

 Brasov: 14 iunie

Sibiu: 15 iunie

Pitesti: 16 iunie

Intr-o economie alerta, instabila, plina de provocari, Hart HR Consulting isi invita Partenerii, Managerii de resurse umane, Managerii de productie, Coordonatorii de procese operationale sa li se alature pe 14 iunie la Brasov.

Evenimentul isi propune ca in cadrul unor discutii informale si interactive sa contribuie cu idei in dezvoltarea strategiilor oamenilor de HR si sa incurajeze participantii sa isi impartaseasca ingredientele de succes pentru a fi un HR si un lider performant.

Cercetarile si observatiile noastre arata ca intarirea pozitiva a comportamentelor care genereaza performanta in companie, comportamente formate fie la locul de munca, fie prin instruire, nu este suficienta si nici cea mai potrivita optiune in utilizarea sistemelor de performanta ale companiei de catre manageri.

Hart Consulting si partenerii sai: Brumm si Yourway doresc prin aceasta caravana sa aduca in atentia managerilor de HR importanta personalitatii ca predictor al performantei si a instrumentelor de evaluare in diagnoza potentialului de Leadership si planificarea succesiunii (Hogan Assessment Systems si 360° Feedback).

In cadrul celor 3 evenimente cuprinse de Caravana HR Café se vor dezbate subiecte ca:

·         Ce este leadership-ul

(Comportamente ce definesc succesul unui lider).

  • Atributele cheie ale unui leader de succes: trasaturi, comportamente:
  • Comportament si valori la liderii romani – Studiu realizat de Hart Consulting  impreuna cu ASEBUSS & EXEC-EDU
  • Ce variabile intervin in procesul de conducere: conducatorii, cei condusi, mediul 
  • Obiectivele conducerii eficiente: performanta in companie si angajamentul angajatilor

·         Cum creem premisele dezvoltarii liderilor? 

  • Importanta instrumentelor de evaluare in diagnoza potentialului de Leadership si planificarea succesiunii (Hogan Assessment Systems si 360° Feedback)

·         Studii de caz

 

Sunt asteptati manageri atat din multinationale, cat si din companii romanesti, Directori de Resurse Umane, Directori Generali si Specialisti de Resurse Umane din zonele Pitesti, Brasov si Sibiu.

Cristina Cirlan

Consultant HR

Pentru mai multe detalii:

Phone: + 40 21 310.54.57/ 59

Fax: +40 21 310.74.76

E-mail: felicia.roman@hart.ro

 www.hart.ro

www.consiliereincariera.ro