CARANDA PROMOVEAZA SI SPRIJINA PRODUCTIA ENERGIEI ALTERNATIVE

Compania Caranda Baterii, producator de acumulatori auto de pe piata romaneasca sustine de asemenea programele de producere a energiei alternative.

Dupa ce timp de 18 ani s-a mentinut pe piata bateriilor auto traditionale, Compania Caranda Baterii abordeaza un alt segment de vanzari cel al Bateriilor solare.

Conform estimarilor Ministerului Economiei, in anul 2010, la nivel national consumul de electricitate provenita din surse regenerabile va reprezenta 11% din consumul total de energie. “Tocmai de aceea Compania Caranda sustine proiectele ce implica bateriile solare, mai ales ca acum exista posibilitatea finantarilor din fonduri structurale. Din acest motiv compania noastra se implica in furnizarea aplicatiilor solare. In conditiile in care Soarele genereaza o cantitate de energie de 1.1x 1020 kWh in fiecare secunda este pacat ca oamenii sa nu profite la maximum de beneficiile energiei alternative” declara d-nul Aristide Caranda, Director General.

Compania ofera o gama de peste 10 tipuri de baterii solare (cu capacitate intre 50 Ah si 260 Ah), avand o durata de viata in regim tampon de 8 ani. Bateriile din seria BSB sunt optime pentru depozitarea si convertirea energiei fotovoltaice.

Vanzarile Bateriilor din seria BSB Solar au crescut in primele 10 luni ale anului 2009 (vanzare de 150 de aplicatii), constatandu-se un interes atat din partea firmelor cat si din partea persoanelor fizice.

          Aplicatiile la Bateriile Solare cuprind: Instalatii de producere si stocare a energiei solare, sisteme fotovoltaice, sisteme de energie alternativa, utilitati electrice, echipamente exterioare de control, etc.

***

Caranda este producător român pe piata de baterii si acumulatori auto, având o experientă de mai bine de 18 ani.

Caranda, ofera o gama larga de produse, acoperind toate cerintele din segmentele auto, moto si industrial, capacitatea de productie fiind de 200.000 de baterii pe an. Portofoliul de produse include urmatoarele tipuri de baterii : Acumulatori auto, elemente si acumulatoare pentru motociclete, elemente si baterii de tractiune, baterii stationare, baterii sigilate reincarcabile cu valva regulatoare, acumulatori pentru aplicatii eoliene, acumulatori pentru aplicatii solare si diferite tipuri de redresoare pentru reincarcarea acumulatorilor.

Caranda a dezvoltat de-a lungul timpului noua Centre de Vanzare ce acopera intreaga tara si vin in ajutorul clientilor sai.

Contact:

www.caranda.ro

Str. Aviator Stefan Protopopescu 11, Bucuresti, Sector 1,

Tel/Fax: 021/ 231 4444; 021/ 231 0750,  Email: office@caranda.ro