Capra Nera by DÉESSE of Switzerland alege Entelion pentru implementarea solutiei de comert electronic

 

Entelion Software, specialistii in solutii de comert electronic integrate cu software de gestiune, anunta lansarea Webshop Capra Nera (webshop.capranera.com), o platforma de e-commerce B2B integrata cu Microsoft Dynamics NAV in parteneriat cu LLP Dynamics, companie specializata in implementarea solutiilor software de business ERP.

Infiintata in anul 2000 de catre fondatorul Alina Sturdza, Capra Nera este parte a grupului DÉESSE AG cu sediul in Elvetia – cea mai importanta companie de produse cosmetice din Elvetia si una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume. Oferta Capra Nera cuprinde peste 300 de produse

premium comercializate in mod direct si intr-o maniera personala catre consumatori prin consilierii companiei.

Solutia de e-commerce dezvoltata de Entelion asigura accesul fortei de vanzari Capra Nera la intreaga baza de produse, publicata online prin canale securizate impreuna cu setul complet de informatii financiare si de gestiune furnizate de software-ul ERP.

Integrarea cu Microsoft Dynamics NAV s-a facut prin colaborarea stransa intre Entelion si implementatorul solutiei ERP, LLP Dynamics, rezultatul fiind o interfata standardizata atat pentru importul si afisarea in site a preturilor, stocurilor si a situatiei financiare a fiecarui consilier cat si pentru inserarea comenzilor din site direct in programul de gestiune. Preturile sosesc structurate pe grile multiple in functie de apartenenta utilizatorilor la diverse grupe de discount iar informatiile financiare includ facturi, incasari, istoric comenzi, puncte bonus alocate si credit maxim disponibil.

Adrian Sasu, director de vanzari Capra Nera: “Solutia implementata de Entelion Software constituie raspunsul perfect la provocarile ridicate de modelul nostru de vanzari iar beneficiile au inceput sa apara imediat dupa lansare. In mai putin de doua luni am dublat numarul utilizatorilor pe site iar dupa tre

i luni avem un ritm de crestere cu 50% a vanzarilor de la luna la luna, atat datorita aportului de noi vizitatori cat si a vizibilitatii crescute pe care clientii existenti o au acum asupra intregii game de produse.”

“Platforma a inlocuit revista distribuita lunar catre consilieri, functionand in acelasi timp si ca mediu de comunicare cu membrii Capra Nera, cu functii de acces la informatii personalizate, buletine, notificari si mesaje.” a continuat Adrian Sasu.

Excelenta Sa Printul Dimitrie Sturdza, fondatorul DÉESSE of Switzerland, adauga: “Suntem placut surprinsi de impactul pozitiv pe care magazinul online o are asupra Capra Nera, o solutie completa de comert electronic care accelereaza operativitatea firmei si aduce o noua si binevenita flexibilitate proceselor de vanzare si de marketing”.

Marius Panait, Director General Entelion Software: “Suntem extrem de incantati de alegerea facuta de DÉESSE of Switzerland in favoarea Entelion si a platformei Teams

hare pentru lansarea Webshop Capra Nera in Romania. Platforma contine nativ structuri de legatura intre mediul online si programele de gestiune ingloband intr-un sistem unitar toate procesele unei afaceri de comert electronic. Permitem in acest fel clientilor nostri sa abordeze in siguranta oportunitatile unei piete noi si pline de potential, care cunoaste cresteri exponentiale si in care solutiile profesionale sunt esentiale succesului.”


Despre Entelion Software
 
www.entelion.ro
Prezenta din anul 2003 pe piata serviciilor software din Romania si Partener Microsoft din 2004, Entelion Software SRL este specializata in dezvoltarea de solutii online orientate catre site-uri de comert electronic integrate cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, atat pe modelul B2B (business to business) cat si B2C (business to consumer). Clientii Entelion acopera o gama larga de industrii si includ pe langa Romania companii din Marea Britanie, Austria, Franta, Bulgaria si Rusia.

Despre LLP Dynamics 
www.llpdynamics.com
Unul dintre cei mai experimentati parteneri Microsoft din Europa Centrala si de Est, LLP Dynamics este specializat in implementarea sistemelor software de business ERP – Microsoft Dynamics NAV si Microsoft Dynamics AX. Parte a LLP Group infiintat in anul 1992, compania este prezenta in Bulgaria, Republica Ceha, Romania, Slovacia si Ungaria, serviciile sale adresandu-se atat companiilor locale cat si celor multinationale din variate industrii
.