Canon iPF710

Canon iPF710 este un plotter A0 cu 5 culori si rezolutie de 2400 X 1200DPI care se distinge prin reproducerea remarcabila a liniilor, imagini excelente si text la calitate ridicata. Viteza acestui plotter A0 este uimitoare si depaseste cu mult concurenta – un print A0 in 56 de secunde.

Canon iPF710 A0 ofera asistenta completa pentru flux de lucru CAD. Formatele de fisiere HPGL/2 si HP RTL sunt compatibile in totalitate, existand si un driver HDI pentru Windows. Procesarea fisierelor este de acum mai rapida datorita memoriei de 256MB. Panoul de control LCD este mare, usor de citit si include animatii grafice.

Plotterul A0 Canon iPF710 are integrat sistemul de cerneala cu pigment in 5 culori pentru rezultate optime pentru printurile CAD/GIS. Cerneala reactiva imbunatateste calitatea printurilor, cu mai putine scurgeri si o consistenta ridicata a imaginilor solide. Acest fapt duce la un contrast si acuratete mai buna al tipariturilor, pastrand in acelasi timp detaliile. Capul de printare Canon permite reproducerea rezolutiei de 2400 X 1200 DPI cu dimensiunea picaturii de 4 pl. Acesta dispune de 15.360 duze, ceea ce arata complexitatea acestuia in raport cu dimensiunile sale de 1”.

Plotterul A0 Canon iPF710 este special creat pentru piata de CAD/GIS. Canon a optimizat fluxul de lucru, maximizind productivitatea acestor echipamente cu costuri foarte mici de exploatare si imagini excelente.

Plotter A0