Canepa: materialul de construcaie al viitorului

Izolatie din fibre de canepa: un produs disponibil acum si in Romania! Pentru prima data pe piata locala, firma Naturalpaint a anunaat la inceputul saptamanii lansarea unei noi game de produse: materiale izolatoare din canepa, in forma de saltele si role.

Produsele purtand marca Thermo-Hanf® (Germania) sunt considerate materiale de inalta calitate, care se disting prin calitaţile tehnice deosebite, respectand normele europene in vigoare. Produsul ofera un grad inalt de flexibilitate, fiabilitate şi siguranţa in livrare. Testele proprii realizate in fabrica precum şi monitorizarea externa a calitaţii de catre de catre FIW(Institutul de Cercetare pentru Izolarea Termica Germania) garanteaza calitatea constanta a produselor.

Thermo-Hanf® se livreaza sub forma de saltele sau role, fiind un produs recomandat pentru izolarea acoperişurilor, a pereţilor şi a pardoselii. Indiferent daca izolarea se doreşte a fi realizata la construcţii noi sau vechi – montarea izolaţiei nu prezinta probleme pentru nici un utilizator. Prelucrarea curata şi aproape fara praf, buna compatibilitate cu pielea fara sa produca iritaţii ale pielii precum şi valorile bune de izolaţie fac ca acest produs sa fie un material excepţional de construcţie.

Privita din perspectiva mondiala, industria de canepa este in continua creştere – canepa fiind utilizata pentru obţinerea unei palete largi de produse.Fiind una dintre cele mai vechi plante de cultura de pe Pamant, canepa are o contribuţie substanţiala in aprovizionarea omenirii cu cantitaţi suficiente de imbracaminte, hartie, ulei, combustibil, alimente şi materiale de construcţii.

Distins, de mai multe institutii, Thermo-Hanf® este acum disponibil si in Romania, pe baza de comanda, prin firma Naturalpaint.

Detalii: http://www.naturalpaint.ro/izolatii-din-canepa-thermo-hanf.html

Publicarea gratuita / specimen copie solicitata. Naturalpaint SRL, office@naturalpaint.ro

SC Naturalpaint SRL Tel: 0266 243 041 Fax: 0366 811 501 Mobil: 0745 485 966