Campionii sanatatii editia de toamna – Crosuri pentru copii si parinti

7 octombrie 2010, Bucuresti
Asociatia EMOVERE si Ro Club Maraton invita parintii si copiii “Campioni ai sanatatii” la o noua editie a “Crosurilor pentru copii si parinti”, sambata 9 octombrie 2010, ora 10.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.). Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani. In spatele statuii Al. Ioan Cuza (intersectia Str.Baba Novac cu Str.Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m. Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi “gustarea campionilor” – mere de la Irinuca (mascota Asociatiei EMOVERE), diplome “Campionii sanatatii”, iaurturi gustoase si sanatoase, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri, gentute frigorifice Danone si alte surprize.
Noua editie “Campionii sanatatii” sustine si demersurile proiectului caritabil “42 pentru o sansa”, prin care 84 de sportivi amatori romani si italieni vor alerga la probele de maraton, semi-maraton si stafeta din cadrul Bucharest City Marathon 2010, pentru a a obtine fondurile necesare achizitionarii unui echipament medical pentru Spitalul de Urgenta pentru Copii – Maria Sklodowska Curie din Bucuresti.
EMOVERE este o asociatie de consiliere, educatie si suport emotional infiintata in anul 2007 de un grup de specialisti psihologi, medici, profesori, jurnalisti interesati de dezvoltarea sanatoasa a copilului si a familiei, de integrarea armonioasa a fiecarui individ in lumea inconjuratoare. Membrii EMOVERE se implica activ in definirea si implementarea in viata de zi cu zi a unor principii sanatoase de dezvoltare.
Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania, care reuneste numerosi membri din 9 mari orase si reprezinta cu succes Romania la maratoane din toata lumea. Activitatea clubului include si antrenamente saptamanale in parcurile din Bucuresti: Al. Ioan Cuza, Herastrau si Tineretului. La aceste intalniri sunt impartasite informatii despre viata sanatoasa la orice varsta, despre stiinta practica a alergarii, despre respectul pentru corp si natura.
*******
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Monica Popescu – PR Manager Asociatia EMOVERE
Mobil: 0726240494/ 021 212 1171
Email: monica.popescu@alimentatiecopii.ro sau monipopescu@gmail.com