Campionii mondiali de snooker vin la Bucuresti

Campionii mondiali ai snooker-ului, vor fi prezenti pentru prima data in Romana in cadrul lantului de evenimente “London Snooker Arena”. Prima editie va avea loc vineri 18 septembrie 2009, de la orele 19.30 la Sala Rapid. Acest eveniment este primul dintr-o serie de 8, care vor continua pana in luna martie 2010. The Way Agency ii va aduce in fata dvs la aceasta prima editie, pe Mark J Williams, castigator al titlului de campion mondial de doua ori si pe Mark King, calificat de cinci ori in topul primilor 16 jucatori.
Seria partidelor demonstrative de snooker va incepe cu meciul Mark King vs Mark J Williams, care va avea loc la Sala Rapid, in data de 18 septembrie. Acesta va incepe la orele 20.30, ocazie cu care veti putea vedea break-uri de peste 100 de puncte.
Sub egida London Snooker Arena vor avea loc si etapele superioare ale primului campionat roman de bila 9, cu primii 16 jucatori din Romania.
Biletele la acest eveniment sunt impartite in 3 categorii, si pot fi cumparate in avans pe bilete.ro, la Club London din P-ta Lahovari si la Magazinul Muzica.

In data de 18 septembrie de la orele 19, la London Club in Piata lahovari, va avea loc o conferinta de presa la care vor fi prezenti si cei doi celebri jucatori.
Acreditarile presei la acest eveniment ( reporter , fotograf ) se vor putea face prin inscriere in perioada 12-17 septembrie la adresa de e-mail press@snookerarena.ro, acestea urmand a fi ridicate la conferinta de presa. Dreptul de a lua imagini filmate din Sala Rapid apartine ProTV si Sport .ro

Official after match party @ Club White, accesul se va face doar pe baza bratarii primite la Sala Rapid

Organizator: The Way Agency

Sponsori: London Snooker Club

Parteneri:, PRO TV, PRO FM, sport.ro

e-mail: info@theway.ro