Campionatul National de Paintball Sportiv la final

In weekendul 31 octombrie – 01 noiembrie a avut loc la terenul CityPaintball din Sos Staulesti 4-6 ultima etapa a Campionatului National de Paintball Sportiv.
Echipele participante, cinci la numar in Divizia Pro si patru in cadrul Diviziei Rookie au intrat in lupta cu mult entuziasm si dorinta de a castiga, hotarate sa lupte pana in ultimul moment si sa demonstreze ca intr-o batalie adevarata soarta se hotaraste numai la final.
La Divizia Pro campioana absoluta s-a detasat echipa Romaniacs care a castigat si aceasta etapa, disputandu-si finala cu cei de la Kamikaze. In urma rezultatelor din etapele anterioare, Romaniacs si-a adjudecat si titlul de Campioana Nationala la aceasta divizie.
La Divizia Rookie favoriti erau cei de la Vikingii cu doua victorii consecutive, ei reusind sa-si adjudece asa cum era de asteptat titlul de Campioana Nationala si premiul pus in joc de 3000 Euro. Surpriza a venit insa din partea echipei Ensidia care, desi aflata la prima participare, a reusit sa ocupe locul II la ultima etapa, dupa ocupanta locului I echipa The Cereal Killer’s.
Concluzii la final: tot mai multe echipe s-au aratat interesate de a participa in cadrul acestui campionat ceea ce inseamna ca paintball-ul competitional incepe sa se dezvolte si la noi in tara. Ca urmare Liga Nationala de Paintball Profesionist si CityPaintball isi propun sa continuie si anul urmator cu editia 2010 a Campionatului National de Paintball Sportiv si sa ofere astfel cat mai multor echipe posibilitatea de a trai si simti adrenalina competitiilor profesioniste de paintball si de ce nu sa le ofere acestora o rampa de lansare catre competitiile internationale de gen.

Înfiinţat în 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanţi operatori şi promotori de paintball din România, precum şi unul dintre principalii importatori şi distribuitori de echipamente de paintball din ţară. Terenul Citypaintball este situat pe şoseaua Străuleşti 4-6 în spatele Casei Presei Libere şi are o suprafaţă de 22.000 mp din care pe 10.000 mp sunt amenajate trei terenuri de paintball. Facilităţi: terasă capacitate 100 persoane, 70 locuri de parcare, instalaţie de nocturnă, program non stop.