Campanie de ocupare -Cisper Buc- post

 București, 27.02.2012

 

Campanie pentru ocuparea forţei de muncă

 

         Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă Bucureşti Ilfov, a organizat în perioada 3 noiembrie 2011 – 22 februarie 2012 la sediul din str. Drăguşin Deleanu, nr. 1A, sector 2 Bucureşti, o campanie de ocupare a forţei de muncă pentru persoanele de etnie romă.

         Campania s-a desfăşurat în cadrul proiectului “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este implementat de către Asociația Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociația DIVERS Târgu Mureș, Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate București și Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.

      Obiectivul principal al acestei campanii a fost informarea, educarea şi conştientizarea persoanelor vulnerabile provenite din categorii dezavantajate, în special romii tineri, cu privire la drepturile şi obligaţiile în cadrul unui loc de muncă, precum şi ajutarea tinerilor în dezvoltare profesională şi consilierea lor în vederea găsirii unui loc de muncă în funcţie de abilităţile lor. De asemenea, s-a urmărit reducerea ratei şomajului şi promovarea serviciilor oferite persoanelor de etnie romă aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul urban şi rural dar şi angajatorilor.

      Pentru această campanie au fost realizate materiale tipografice (broşuri, pliante, afişe publicitare) ce fost difuzate în mass-media, precum şi un film de prezentare ce a rulat în incinta unităţii culturale din str. Drăguşin Deleanu nr. 1A, sector 2 Bucureşti.

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                                                        CISPER București Ilfov     

Telefon: 0258/811170                                                              Responsabil PR                                  

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro                                     Ionuţ Tîrnăcop

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com                           Telefon: 021 2400838

                                                                                                  E-mail: cisperbucurestipr@yahoo.com