Campanie aniversara de la Promoafaceri.com: dublu la publicitatea online pana in martie

Campanie aniversara de la Promoafaceri.com: dublu la publicitatea online pana in martie

Promotia aduce pentru companii sansa dubla de vizibilitate, respectiv 2.000 de puncte de publicitate pentru 1 ron. Oferta se aplica atat firmelor partenere site-ului www.promoafaceri.com, cat si companiilor care doresc sa se inscrie.

Achizitionarea pachetului de promovare Gold aduce 600.000 de vizualizari incluse, a pachetului Silver 400.000 de afisari incluse, iar a pachetului Bronze 200.000 de puncte de publicitate incluse. Pachetul de promovare Start aduce cu el 100.000 de afisari la publicitatea prin banner.

Firmele care au cumparat deja un pachet Gold, Silver sau Bronze primesc cadou 100.000 de afisari la publicitatea prin banner.

Proiectul Promoafaceri.com a fost lansat in februarie 2010 cu scopul de a sprijini companiile si persoanele fizice care doresc sa profite de avantajele promovarii online. Fiind un site web de business, Promoafaceri a pus la dispozita partenerilor sai un concept integrat de promovare – comunicare – informare, acestia beneficiind de multiple instrumente de promovare online, prin postare nelimitata si gratuita de comunicate de presa, articole, produse, servicii, oferte, toate distribuite in retele sociale si directoare RSS.