Campania de sanatate Buc – 5.11.2011

 

 București, 7 Noiembrie 2011

 

“Sănătatea ta contează?” 

Campanie pentru sănătate adresată

persoanelor de etnie romă  

          Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă Bucureşti Ilfov, a organizat în data de 5 noiembrie 2011 la sediul din str. Drăguşin Deleanu, nr. 1 A, sect. 2 Bucureşti, a doua etapă a fazei indoor din  Campania pentru Sănătate, ai cărei beneficiari au fost persoane de etnie romă provenite din medii vulnerabile.    

          Activitatea s-a desfăşurat în cadrul proiectului  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este implementat de către Asociația Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociația  DIVERS Târgu Mureș, Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate București și Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.   

          Ȋncepând cu orele 11:00, la sediul Centrului, beneficiarii au putut efectua gratuit măsurarea tensiunii arteriale şi electrocardiograma şi au beneficiat de analize gratuite (glicemie, colesterol și trigliceride).

          De asemenea, toţi cei 58 de beneficiari prezenţi la eveniment, au  vizionat  un film de prezentare denumit „ Tuberculoza se vindecă” şi au participat la o şedintă de consiliere în grup.

 Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                                    

Telefon: 0258/811170                                    

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro      

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com    

 

CISPER București Ilfov

Responsabil PR        

Ionuţ Tîrnăcop             

Telefon: 021 2400838

E-mail: cisperbucureÅŸtipr@yahoo.com