Campania de sanatate – 5.11.2011

 București, 2 Noiembrie 2011

 

“Sănătatea ta contează?”

Campanie pentru sănătate adresată

persoanelor de etnie romă

 

          Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă Bucureşti Ilfov, organizează în data de 5 noiembrie 2011 la sediul din str. Drăguşin Deleanu nr 1 A, sect. 2 Bucureşti, a doua etapă a fazei indoor din Campania pentru Sănătate, ai cărei beneficiari vor fi persoane de etnie romă provenite din medii vulnerabile.

           Campania face parte din activitățile proiectului  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este implementat de către Asociația Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociația  DIVERS Târgu Mureș, Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate București și Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena

        Ȋncepând cu orele 10:00,  beneficiarii vor efectua gratuit măsurarea tensiunii arteriale şi electrocardiograma, şi vor beneficia de sedinţe de consiliere în grup.

        Se doreşte, promovarea campaniei de conştientizare şi informare a cetăţenilor pentru prevenirea bolilor care ne afectează sănătatea, în special cele legate de circulaţie şi glicemie.

        Se vor împărţi pliante lămuritoare, care conţin cauze, efecte şi modalităţi de tratament.

 

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                             

Telefon: 0258/811170                             

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro      

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com

 

CISPER București Ilfov

Responsabil PR        

Ionuţ Tîrnăcop             

Telefon: 021 2400838

E-mail: cisperbucureÅŸtipr@yahoo.com