Campania de sanatate 22.10.2011 BUC

 

     București, 24  Octombrie 2011

 

“Sănătatea ta contează?” 

Campanie pentru sănătate adresată

persoanelor de etnie romă

 

          Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă Bucureşti Ilfov, a organizat în data de 22 octombrie 2011 la sediul din str. Drăguşin Deleanu, nr. 1 A, sect. 2 Bucureşti, faza indoor a  Campaniei pentru Sănătate, ai cărei beneficiari au fost persoane de etnie romă provenite din medii vulnerabile.

           Activitatea s-a desfăşurat în cadrul proiectului  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este implementat de către Asociația Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociația  DIVERS Târgu Mureș, Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate București și Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.

        Ȋncepând cu orele 10:00, la sediul Centrului, beneficiarii au putut efectua gratuit măsurarea tensiunii arteriale şi electrocardiograma şi au beneficiat de o sedinţă de consiliere în grup.  De asemenea, toţi cei prezenţi la eveniment, au putut viziona un film de prezentare denumit „ Tuberculoza se vindecă”.

 

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                      CISPER București Ilfov 

Telefon: 0258/811170                             Responsabil PR                                     

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro       Ionuţ Tîrnăcop

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com    Telefon: 021 2400838

                                                                      E-mail: cisperbucureştipr@yahoo.com