Campania de asumare a identitatii BUC

 

     București, 24  Octombrie 2011

 

CAMPANIE DE INFORMARE ȘI CONȘTIENTIZARE

“SUNT ROM!”|

-ASUMAREA IDENTITÄ‚ÈšII-

 

          Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă Bucureşti Ilfov, a organizat în data de 22 octombrie 2011 la sediul din str. Drăguşin Deleanu, nr. 1 A, sect. 2 Bucureşti, faza indoor a  Campaniei de Constientizare şi Asumare a Identităţii, ai cărei beneficiari au fost persoane de etnie romă provenite din medii vulnerabile.  

          Activitatea s-a desfăşurat în cadrul proiectului  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este implementat de către Asociația Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociația  DIVERS Târgu Mureș, Agenția pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate București și Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena 

        Ȋncepând cu orele 10:00, la sediul Centrului, beneficiarii au participat la o sedinţă de consiliere în grup prin care au fost informaţi în legatură cu importanţa asumării identitaţii rome la recensământ şi metodologia derulării recensământului.

 

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                         CISPER București Ilfov 

Telefon: 0258/811170                                  Responsabil PR                                     

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro    Ionuţ Tîrnăcop

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com       Telefon: 021 2400838

                                                                E-mail: cisperbucureştipr@yahoo.com