Campania ‘Bruno Vasari te trimite la Barcelona’ si-a desemnat castigatorii

Campania “Bruno Vasari te trimite la Barcelona” si-a desemnat castigatorii

Primii clienti BRUNO VASSARI au vizitat Barcelona

Campania desfasurata de Bruno Vassari in Romania in anul 2009, in parteneriat cu Beauty One (distribuitor exclusiv), si-a desemnat castigatorii. Unul dintre acestia si primul care a beneficiat de excursia la Barcelona este: Salon Gabrielle din Calarasi.

Acest salon detine in portofoliu toata gama de produse Bruno Vassari inclusiv vitrina de revanzare si make up si are un personal extrem de devotat acestui brand.

Excursia la Barcelona oferita ca premiu de BEAUTY ONE si BRUNO VASSARI a avut loc in octombrie 2009 intre 18 si 21 si a cuprins o gramada de rasfaturi pentru castigatori. Reprezentanta salonului Gabrielle a beneficiat atat de un training si o vizita la sediul Bruno Vassari, cat si de o intalnire cu membrii fondatori ai companiei Bruno Vassari (Francisco si Mercedes Paredalla) si una cu trainerul international Bruno Vassari, Pilar Gutierez.

Vizita intr-un oras atat de activ nu putea sa lase deoparte locatiile turistice care au facut Barcelona celebra: Sagrada Familia, Parc Guel, Bari Gothic, Port Well.

TOTODATA BRUNO VASSARI aduce in aceasta luna noutati absolute: noua gama de machiaj profesional 2009-2010. Gindite pentru a satisface cei mai exigenti profesionisti ai domeniului, cosmeticele faciale Bruno Vassari imbina armonia ingredientilor 100% naturali cu experienta de peste 20 de ani de cercetare a celor mai exclusive tehnologii si descoperiri stiintifice in domeniul estetic. Toata aceasta munca de cercetare s-a soldat cu lansarea a cateva produse de-a dreptul revolutionare in cadrul acestei game, de la fonduri de ten, la pudra, la farduri de pleoape si de obraz si multe altele. Tot ce ai nevoie pentru un machiaj impecabil prin Beauty One

Concursul s-a desfasurat in perioada 01.11.2008 – 31.08.2009 si s-a adreseaza saloanelor ce achizitioneaza produse Bruno Vassari.

Conditiile au fost:

La sfarsitul perioadei sa fie achizitionate produse Bruno Vassari in valoare de 35.000 Ron + tva.

Clientul trebuie sa faca comenzi minime lunare de 2000 Ron + tva in fiecare luna.

Bruno Vassari, unul dintre brandurile de Cosmetice Profesionale de traditie din Spania, este distribuit in Romania de compania Beauty One. Beauty One a fost desemnata “Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie din 2007 in industria esteticii profesionale” in cadrul “Premiilor pentru Excelenta in Estetica in anul 2007”.

Telefon fix: 021.252.13.08;

Fax: 021.310.44.35

Email: office@beautyone.ro

Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti

Program de lucru :

Luni- Vineri : 10.00- 19.00

Sambata : Inchis

Duminica : Inchis