Campania “Scoala care daruieste” continua

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste 2011, ECDL ROMANIA continua campania « Scoala care daruieste » prin care se doreste popularizarea si sustinerea initiativelor umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu colegii si profesorii vostri pentru Sarbatorile de Paste si Iepurasul ECDL poate sa lase un cadou la evenimentul vostru!

 

In perioada 29 martie – 10 aprilie 2011, , ECDL ROMANIA invita toti elevii si profesorii sa se inscrie la campania „Scoala care daruieste”. Elevii si profesorii care intentioneaza sa desfasoare proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Paste 2011, le pot trimite pe adresa marketing@ecdl.org.ro pana la data de 10 aprilie 2011 inclusiv si ECDL ROMANIA poate face ca Iepurasul ECDL sa le fie alaturi. Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro .

 

Initiativele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro .

 

ECDL ROMANIA a lansat campania « Scoala care daruieste » cu ocazia Sarbatorilor de Iarna de anul trecut incercand sa incurajeze si sa fie alaturi de toti profesorii si elevii care dezvolta proiecte de caritate in cadrul scolilor.

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de sarbatori.

ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 500 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro  sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.