Camera Video BenQ M23 lansată pe WWW.QJOY.RO in exclusivitate!

Magazinul online WWW.QJOY.RO – BenQExclusive – este unicul loc de unde puteÅ£i cumpăraîn premieră, geniala cameră video BenQ M23.

 

Cea mai bună funcţie de înregistrare pe timp de noapte.

Cu iluminarea de tip LED şi funcţia Night Mode, camera video M23 de la BenQ surprinde prin claritatea imaginilor filmate pe timp de noapte.

Night Mode foloseştesetări automate, perfect echilibrate, pentru a obţine imagini excelente în condiţii de iluminare foarte scăzută. Claritatea culorilor face din M23 un concurent serios pentru camerele video consacrate. Cu LED-ul încorporat se pot surprinde detalii clare ale subiecţiloraflaţi la distanţă de până la 1 metru.

 

1080P – 5X – FULL HD

M23 de la BenQ este dotată cu un zoom optic de 5XÅŸi un senzor CMOS de 5MP, precum ÅŸi cu un ecran tactil de tip TOUCH de 3″. Toate acestea fac filmarea FULL HD – 1080P o adevăratăplăcere.

 

Ecranul camerei este genial. Daca doriţi săfocusaţi pe o anumită zonă a imaginii, este suficient săatingeţi ecranul în zona pe care o doriţiîn Focus.

 

În ceea ce priveşte capacitatea de stocare, M23 vă oferă două sloturi concomitent. SD şi mini SD. Dacă primul card este plin, M23 va comuta automat pe al doilea.

 

M23 are funcÅ£ia de detectare a miÅŸcăriiÅŸi porneÅŸte automat când subiectul intrăîn miÅŸcare – ce vărămâne de făcut este săstrigaÅ£iACTIUNE!

 

www.qjoy.ro