Calitatea serviciilor Best Broker – recunoscuta de Casa Regala a Romaniei

Vineri 13 mai, Majestatea sa Regele Mihai a conferit titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei companiei Best Broker – broker de asigurare,  in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta.

“Prin serviciile de intermediere, negociere si consiliere in domeniul asigurarilor de raspundere de persoane si de bunuri, dar si al utilului serviciu de gestiune a politelor, Best Broker ofera clientilor siguranta ca vor primi cele mai bune oferte ale pietei”, a declarat consilierul privat al Familiei Regale.
Titlul de furnizor al Casei Regale a Romaniei este una dintre cele mai prestigioase recunoasteri a calitatii serviciilor de pe piata romaneasca. Distinctia este conferita persoanelor sau companiilor care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an. Ea dovedeste aprecierea calitatii serviciilor de catre Casa Regala si este oferita pe o perioada de trei ani.

Best Broker – broker de asigurare ofera Casei Regale a Romaniei consultanta in asigurari de peste 5 ani. Compania este prezenta pe piata de asigurari din 2004; de-a lung; timpului peste 10.000 de clienti au beneficiat de serviciile Best  Broker – broker de asigurare.