Calculatoare second hand performante pe noul EVO Computers

De curand lansat pe piata din Romania, magazinul de calculatoare second hand EVOcomputers.ro isi propune sa atace o nisa oarecum neglijata pana acum de celelalte magazine de profil. Este vorba de piata calculatoarelor second hand performante, adresata unui public educat format din profesionisti, studenti si companii.

Despre EVO Computers
EVOcomputers.ro este un proiect al unei firme recent infiintate din Cluj-Napoca. Magazinul este specializat pe comercializarea si importul de calculatoare second hand si noi. Magazinul IT dispune de un spatiu fizic in Cluj-Napoca, unde clientii sunt asteptati oricand; cu toate acestea, majoritatea vanzarilor au loc pe site-ul www.evocomputers.ro.

Despre produsele IT pe care le comercializeaza
Piata calculatoarelor second hand in special este una foarte mare, si la fel de mare este si tentatia de a intra pe ea pentru a „fura” o felie. Insa investitorii din spatele EVOcomputers.ro au stiut mai bine. Fiind constienti ca celebra zicala de marketing „differentiate or die” este foarte valabila pe piata aglomerata a computerelor second hand, au urmarit abordarea unei nise de piata mai libere.

Este vorba segmentul calculatoarelor second hand performante, care sunt doar cu o generatie in urma, si care pot face fata cu brio cerintelor actuale. In acest fel, calculatoarele EVOcomputers.ro sunt o alternativa mult mai accesibila la calculatoarele noi oferite azi pe piata.

EVOcomputers.ro se concentreaza in primul rand pe sisteme desktop si laptopuri second hand, care se doferentiaza prin brand si configuratii moderne.

Licente de Windows XP Professional la doar 150 lei
EVOcomputers.ro este una dintre putinele firme din tara acreditate Microsoft Registered Refurbisher, ceea ce ii permite sa ofere licente de Windows XP Professional la un pret mult mai mic decat cel obisnuit, si anume de doar 150 lei pentru fiecare calculator second hand vandut.

Servicii ante- si post-vanzare
La fel ca majoritatea jucatorilor de pe aceasta piata, EVOcomputers.ro ofera o garantie de minim 12 luni pentru orice calculator vandut, servicii de depanare si mentenanta, iar produsele sunt livrate de obicei in termen de 24 de ore. In plus, magazinul ofera posibilitatea achizitioarii produselor in rate cu dobanda 0%, folosind Card Avantaj de la Credit Europe Bank.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.evocomputers.ro