Calculatoare Refurbished – O alegere Profitabila

https://www.dell-outlet.ro/

Calculatoare Refurbished  Dell – O alegere Profitabila

– Ce sunt ? De unde cumparam ? 

În industria IT, nu există o definitie unanim acceptată pentru acest termen. În funcție de furnizor , „Refurbished” poate însemna: produs folosit, recondiționat, remanufacturat, reparat, recertificat, resigilat, like new, etc.  Pentru noi Refurbished insemna un calculator impecabil estetic si functional, de cele mai multe ori cu 3 ani garantie, calculator ce provine din stocuri nevandute sau produse iesite din leasing. 

Calculatoarele Refurbished sunt in general calculatoare din clasa Business, foarte scumpe initial dar accesibile dupa 2-3 ani. Configuratiile acestor calculatoare desi au 2-3 ani sunt configuratii de varf cu procesoare i3-i5-i7, memorie suficienta 4-8-16GB  si SSD-uri NOI. Aceste echipamente sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, proiectate pentru funtionare continua, atat de fiabile incat ar rezista zeci de ani insa tehnologia evolueaza si apare uzura morala. Caesta categorie de calculatoare este extrem de utila in firme mici mijlocii si mari atat pentru performanta si fiabilitate cit si pentru posibilitatea achizitionarii de licente Windows Refurbished la preturi simbolice * sub 100 Lei  

Dell eXclusive Store  

Din pasiune pentru tehnologie în 2011  am început  o mica afacere cu laptopuri și calculatoare, acum suntem principalul furnizor de echipamente Dell profesionale și magazinul online cu cea mai mare gama de echipamente Dell din România. Continuam extinderea astfel încât începând cu 01 Iulie 2018 livram în EUROPA oriunde spațiul comunitar.

Ne respectam clienții produsele și munca, ne dedicam întreaga activitate, experienta și profesionalismul astfel încât sa oferim cele mai bune soluții și produse.
Credem în inovare, bun simt, eficienta și în special încredere! 
Nu suntem perfecți dar ne perfecționam zi de zi.  

Principiile noastre cu statut de lege: Corectitudine, Onestitate, Respect pentru colaboratori clienți sau furnizori

1)    Clientul Contează  – Toti clienÈ›ii sunt egali È™i la fel de importanÈ›i pentru noi. Ne angajam sa răspundem la orice solicitare în maxim 24 ore indiferent dacă clientul este nou / vechi, comanda este de câțiva lei sau de mii de euro. ÃŽn cazul în care stocul este insuficient pentru a onora toate comenzile, se va aplica principiul primul venit – primul servit.  Ne plac provocările, suntem de încredere È™i creativi È™i putem oferi soluÈ›ii rapide È™i competente atât pentru companii mici cât È™i pentru grupuri de companii sau instituÈ›ii publice.
2)    Mereu un partener de încredere – Vom consilia și îndruma clienții și potențialii clienți către cele mai bune soluții tehnice. Nu vom recomanda cele mai scumpe soluții ci pe cele pe care le consideram potrivite pentru nevoile clienților.  Experții noștri înțeleg situații particulare,  pot citi printre cifre în timp ce se concentrează pe cel mai important aspect: succesul dumneavoastră.
3)    Onestitate, integritate È™i corectitudine – nu toleram nici un fel de practica care nu este bazata pe onestitate, integritate È™i corectitudine. Comunicam în mod clar poziÈ›ia noastră  privind integritatea în afaceri către clienÈ›i, parteneri È™i furnizori È™i ne aÈ™teptăm ca aceÈ™tia sa împărtășească aceeaÈ™i atitudine .

Ce oferim ?  Cui ne adresam ?

  •  Produse Refurbished È™i second hand  Dell – Calculatoare, Laptopuri, Monitoare, Servere,  Imprimante , Alimentatoare, Componente 
  • Produse NOI Compatibile – Acumulatori/baterii pentru laptopuri, Baterii CMOS  (BIOS) pentru laptopuri  – producÈ›ie proprie,  Alimentatoare 
  • Software  -  LicenÈ›e Windows 8 / Windows 10 Refurbished 
  • Consultanta È™i soluÈ›ii tehnice complete. 

În general produsele noastre sunt destinate profesioniștilor, persoanelor juridice din difere domenii de activitate ce își doresc echipamentele cele mai fiabile și performante din lume la un preț decent.

Calculatoare Second HandDell Optiplex:  Fabricate pentru mediul business, caracterizate prin stabilitate, performanta, securitate și un consum minim de energie.  Le recomandam  în spatii de birouri, în magazine, farmacii și cabinete medicale, dar și pentru condiții grele în spatii industriale de producție. 
Laptopuri SH Dell Latitude  -  Îmbină rezistenta, mobilitatea și performanta cu securitatea de top și opțiuni flexibile de andocare. Sunt robuste și performante, carcasa este în general construita din aliaj de magneziu Tri-metal, balamale puternice și procesoare i3/i5/i7. Acesta gama înlocuiește cu succes calculatoarele Dell Optiplex acolo unde mobilitatea este o necesitate. 
Calculatoare și laptopuri  ( Workstation ) Dell Precision  -  Cele mai puternice laptopuri și calculatoare din lume create pentru performanta profesionala remarcabila. Dețin certificat ISV, special concepute pentru proiectare 3D și editare video. Le recomandam în proiectare CAD, studiourilor foto/video, în domeniul medical pentru radiografii, oricăror alte aplicații ce necesita performanta de procesare și video. 
Laptopuri Refurbished Dell XPS – Design È™i performanta incredibila cu cele mai noi tehnologii:  Displayuri QHD InfinityEdge 4K cu touchscreen, laptopuri construite integral din aluminiu , extrem de subÈ›iri È™i uÈ™oare  ( 11 mm grosime, 1.76Kg  – Dell XPS 9560 15.6” ) cu procesoare i7 Quad Core È™i placi video dedicate. Aceste echipamente sunt destinate acolo unde performanta È™i eleganta sunt criterii obligatorii.

Cum livram ?

1)    Foarte repede – Coletele se pot livra în maxim 48 ore contra-cost oriunde în România la tarifele standard a marilor firme de curierat existente pe piață 
2)    Gratuit oriunde în România prin curierul nostru în aproximativ 5 zile de la comanda. Pentru livrări intracomunitare transportul va fi comunicat punctual funcție de locație, de valoarea și greutatea comenzii dar și de istoricul clientului.  Termenul de livrare în Europa este în general cuprins intre 10-21 zile lucrătoare. 

 Cum poți plăti ?

1)    Integral cu cardul ( acceptam orice tip de card bancar )
2)    În 5 Rate egale fără comision fără dobândă prin cardurile de cumpărături emise de: Credit Europe Bank | Banca Transilvania | Garanti Bank | Alpha Bank | BRD Finance. 
3)    Cu ordin de plata ( în baza unei facturi pro-forma )

Cum NU poți plăti:

Nu acceptam plata la termen cu instrumente de plata sau promisiuni,  nu acceptam CEC sau BO, nu acceptam Plata RAMBURS.

https://www.dell-outlet.ro/laptop/laptop-refurbished.html

Dell | eXclusive Store
Partener Dell – ID: 2788349929 / Microsoft Refurbished – ID: 240006543
Tel: 0767 748 748 / 0768 748 748 / 0749 748 748 E-mail: office”@”dell-outlet.ro