Cafeneaua sufletelor lupta pentru un “Suflet “: Ajutati-l pe Laurentiu sa mearga: in pas cu noi!

Pe mailul redactiei emisiunii Cafeneaua Sufletelor am primit din partea lui Tudose Laurentiu, un telespectator fidel al emisiunii noastre o scrisoare in care ne cere disperat ajutorul:

“Am 31 de ani  si sunt condamnat sa-mi petrec fiecare minut din viata intr- un scaun cu rotile. In urma cu sapte ani, am suferit un tragic accident de munca, in urma caruia mi-am rupt coloana vertebrala si am ramas paralizat de la brau in jos. Diagnosticul pus de medici a fost unul foarte crunt: traumatism vertebromedular toracal. Dupa operatie am stat un an numai prin spitale si centre de recupe – rare si cinci ani cu chirie in apropierea unui astfel de centru, pentru a putea merge pe jos cu caruciorul la tratamentul de recuperare. Din vara anului trecut, nu am mai avut posibilitatea financiara sa platesc chiria si tratamentul de recuperare si am fost nevoit sa ma mut in casa parinteasca, afectata acum de o alunecare de teren. Apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta sa-mi continui tratamentul. Apoi, am nevoie de o operatie, care costa in jur de 25.000 de euro. Pune- ti-va o secunda in locul meu: nu e pacat ca, dupa sapte ani de lupta sa ma opresc aici din lipsa banilor? De aceea va scriu. Un mic ajutor banesc mi-ar prinde foarte bine. Va implor! Vreau sa ma ridic din scaunul cu rotile! Cer ajutorul tuturor oamenilor cu suflet mare, care inteleg ca neputinta este foarte dureroasa, mai ales pentru un tanar aflat la jumatatea vietii”, Laurentiu Tudose, Campina.

Pentru a-l sprijini pe Laurentiu aveti la dispozitie conturile:

RO51RNCB0208010006810005 (deschis in euro); RO78RNCB0208010006810004 (deschis in lei). Conturile sunt deschise la BCR, sucursala Campina, pe numele Ion Tudose.

TELEFON  0721 165 713  0734 825 922   ID tudoselaurentiu78@yahoo.com

Va rugam sa va alaturati campaniei noastre. Toti putem avea nevoie de ajutor, acum este randul lui Lauretiu.