Cafe Chantant Night la Taj Restaurant!

Din seria evenimentelor cu care v-a obisnuit restaurantul nostru, in curand vor face parte si Serile de Café-Chantant. Astfel, noul sezon se deschide in data de 8 Octombrie cu prima seara de Cafe Chantant, un nou concept de eveniment lansat in toamna aceasta,  care se anunta a fi una presarata cu surprize culinare si nu numai, asa cum ii sta bine unui restaurant care s-a specializat in a oferi clientilor sai posibilitatea de a experimenta si de a descoperi legendele minunatului taram al bucatariei indiene in cele mai diverse moduri.

 

Cafe Chantant este un concept asociat cu perioada Belle Epoque, cu origini in Paris si Londra sec. XVIII, o suprapunere intre cabaret, music hall si opereta, desfasurat initial in aer liber. Aceste manifestari erau ocazii de intalnire pentru grupuri mici de artisti, interpreti si muzicanti care se foloseau de repertoriul pupular,  fara a satiriza viata politica sau sociala, ci doar urmandu-si pasiunea pentru muzica de suflet.

Taj  Restaurant, va propune  o suita de seri muzicale pe acorduri de pian si instrumente diverse , cu invitati si prezente deosebite, o intalnire cu arta culinara, ambientul exotic si pasiunea pentru muzica.

 

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.